Tako barvita je lahko jesen: Clarins Double serum

Si tudi ti naveličana neprestanega dežja, gromozanskih luž, vetra in nizkih temperatur? Naj te malo potolažim, kljub nestabilnemu vremenu jesen le ni tako siva, kot je videti na prvi pogled … zato je čas, da tudi sama spoznaš, kako barvita je lahko jesen! In prav to je ime naše velike jesenske akcije, v kateri bomo v štirih tednih podarili štiri nepogrešljive kozmetične izdelke te jeseni.

Prvi teden je povsem v luči novega Clarins-ovega Double seruma, še popolnejšega koncentrata proti staranju, ki je izjemna svetovna prodajna uspešnica, saj se vsakih 15 sekund proda ena steklenička in je sedaj še dlje v boju proti staranju! Da je formula seruma resnično nekaj posebnega, dokazujejo tudi nagrade; Double serum je doslej prejel že 202 mednarodnih kozmetičnih nagrad v 24 državah sveta. Lahka, nemastna, svilnato mehka tekstura, ki se odlično zlije s kožo takoj ob nanosu. Nudi občutek takojšnjega ugodja, brez puščanja mastnega občutka ali lepljivega filma.

Ali je Clarins Double serum primeren za tvojo kožo?

Odgovor je preprost: DA! Saj je primeren za vse ženske nad 25 let, ne glede na starost, ten polti in tip kože (NOVO primerno tudi za zelo občutljivo kožo), ki želijo ohraniti mladostno, kvaliteto kožo. Serum ponudi popoln odgovor staranju kože in z njim povezanimi problemi (gubami, izgubo čvrstosti, pomanjkanju sijaja, vidnim poram in neenakomernemu videzu polti).

Si se zavzela, kako edinstvena je steklenička?

V ločenih predelih stekleničke se nahajata kar dva seruma:

– Notranji del stekleničke: vsebuje lipidno fazo (sestavine topne v olju)

– Zunanji del stekleničke: vsebuje hidrično fazo (vodo-topne sestavine)

Zagotovo te zanima zakaj je Clarins razvil dvojno formulo ujeto v eni steklenički?

Z namenom popolnega, sinergičnega delovanja vseh rastlinskih sestavin in optimalne anti-ageing učinkovitosti BREZ nevarnosti nestabilnosti sestavin!

A brez skrbi doziranje seruma je prilagojeno na tvoje potrebe. Vrtljiv gumb na pritisk omogoča različno količino izdelka (večja ali manjša kapljica), glede na tip kože, klimatske razmere in željo uporabnika. Ob tem edinstvena biomimetična tekstura poustvari naraven hidrolipiden film na koži in je v popolni harmoniji z vsemi tipi kože.

Kako pravilno uporabljati Clarins Double seru?

Če želiš serum uporabljati, kot dnevno orožje proti staranju kože, ga nanesi vsako jutro in/ali večer na suho kožo pred običajno negovalno kremo.

Če je tvoja koža brez sijaja in utrujena, lahko serum uporabiš tudi v intenzivnem 4 tedenskem tretmaju. Uporaba: zmešaj in segrej serum v dlaneh, te nato položi na obraz in vrat. Prični z nežnimi drenažnimi pritiski od sredine obraza proti zunanjemu delu.

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, na kakšen način bi ti uporabljala Clarins Double serum, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 02.10.2017,  do vključno nedelje 08.10.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo v roku 3 dni po izteku nagradne igre, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel 30 ml Clarins Double serum, ki smo ga predstavili v omenjenem članku in številnih objavah na FB in IG strani Pentlja.si. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku in v samostojni objavi na FB strani Pentlja.si.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Danes 11.10.2017 je znana nagrajenka, prve nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger – 🍁  Tako barvita je lahko jesen 🍁 . Nagrado prejme Nina Štandeker, s komentarjem : ”Serum bi uporabljala vsak večer na očiščeni koži” in označila osebo Deagica Štandeker. Gospodična Nina, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🌼