Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Kot naročeno sem nekaj  dni pred poletnim oddihom, prejela  novi Eucerinov Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Seveda, je moral z mano na obalo, kjer sem ga preizkusila v ultimativnih razmerah. Saj moja koža nikoli ne trpi bolj, kot v tistih nekaj dneh ko se mudim na morju.

Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je idealen vstopni izdelek za vse tiste, ki ste doslej uporabljale samo vlažilno nego, vendar želite preprečiti pojav prvih gub. Je odličen anti-age serum z 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C  primeren za nego vseh tipov kože. In še eno zelo zanimiva informacija; vrhunsko doziran Eucerinov Hyaluron-Filler Vitamin C Booster  vsebuje kar 200x več koncentriranega vitamina C kot ena pomaranča!

Preden začneš uporabljati booster, ga je potrebno aktivirati! Odstrani zaščitno folijo na spodnji strani izdelka. Nato je potrebno nekaj krat pritisniti na mehko komoro s čistim vitaminom C v prahu. In 10 sekund pretresti izdelek, da se pomešata vitamin C in serum s hialuronsko kislino.

Dve do tri kapljice izdelka nanesem na očiščeno kožo obraz, vratu in dekolteja, ki sem jo negovala s termalno vodico v razpršilu, tako imam občutek, da se izdelek še lepše in boljše vpije v kožo. Nato nadaljujem z običajno dnevno nego. Ker izdelek vsebuje čisto moč 10 – odstotnega vitamina C zagotavlja vsakodnevni val svežine in skupaj z visoko učiknkovito hialoronsko kislino preprečuje prezgodnje staranje kože.

Pomembno: Po aktivaciji je izdelek stabilen 21 dni, saj lahko vitamin C oksidira, hitro  razpade in tako izgubi učinkovitost.