Oriflame predstavlja novo linijo ONCOLOUR

Oriflame je na začetku meseca lansiral novo linijo OnColour, ki jo odlikujejo predvsem živahne barve s katerimi boš poletno obarvala svoj videz, dodelane formule in dostopne cene – v aktualnem katalogu so cene izdelkov še znižane (!) zato pohiti z izbiro. Sama kolekcija ponuja izdelke za ličenje obraza, oči, ustnice in nohte. Me smo si prvi vtis nove Oriflame kolekcije ustvarile ob kepici sladoleda in ledeni kavi.

OnColour Big Lash maskara (cena 7,90 €)

Odlikuje jo edinstvena formula, ki vsebuje provitaminomin B5, ta trepalnice vlaži in obnavlja, ob tem je še vodoodporna, zato je idealna izbira zame, ki maskaro nanesem tudi ko se odpravim na plažo.

OnColour dvostranski svinčnik za oči (cena 6,50 €)

Še posebej praktično, sploh na potovanjih, je da ima vsak svinčnik dva odtenka, ki se med sabo dopolnjujeta, zato lahko na naslednje potovanje s sabo vzameš samo en izdelek. Meni je zelo pomembno, da je konica svinčnika mehka in se lepo zabriše, kar ta je, ob tem je formula tudi precej pigmentirana in ni potrebno nanesti več slojev.

OnColour korektor v stiku (cena 6,50 €)

Korektor ne sme manjkati v nobeni toaletni torbici. Mozoljček te bo vedno presenetil ob napačnem času. V liniji OnColour boš našla dva srednje prekrivna odtenka korektorja, ki vsebuje vlažilne sestavine, te ohranjajo kožo mehko.

OnColour kremna šminka (cena 6,50 €)

Na voljo je kar 20 odtenkov in vsi so formulirani s posebno mešanico pigmentov. CreamComfort kompleks zagotavljata gladek nanos in enakomerno prekrivnost za neustavljivo privlačne ustnice.

OnColour Power Up tekoči puder (cena 9,90 €)

Srednje prekriven tekoči puder je obogaten s hranilnim karitejevim maslom, pomaga izboljšati videz kože in je primeren za vse tipe kože. Gladka, kremasta tekstura se enostavno nanaša in ustvari popoln ten kože.

OnColour puder v kamnu

Je idealna izbira za poletne dni, saj je srednjo prekriven in zelo lahek, na koži ga ne občutiš. Je praktične velikosti, zato ga lahko spraviš tudi v najmanjši torbici, ob tem je priložena tudi gobica za nanos, da ga lahko naneseš tudi na poti.

OnColour lak za nohte (cena 6,50 €)

Izbiraš lahko med kar 20 odtenki lakov za nohte s sijočim zaključkom. Za optimalen rezultat je potrebno nanesti dva sloja, se pa lak hitro posuši in ga je enostavno odstraniti.