Jesenske Max Factor novosti

Vstopile smo v nov mesec, poln novih izzivov, poznanstev in seveda novih lepotnih izdelkov.

Na voljo v 18ih obstoječih in dodanih novih odtenkih
Cena cca.: 9,99 €

 

Kot prvi beauty sladkorček jeseni predstavljam novo Max Factor Colour Elixir  Kiss Lipstick, rdečilo za ustnice, v novi preobleki. Verjetno jo že poznaš v klasični, zlati embalaži, sedaj ta več ni mat temveč sijoča, gladka z rahlo rebrastim pokrovčkom, ki ga krasi debelejša, modna, črna črta, ki jo oplemeniti zlat Max Factor napis. Ampak brez skrbi, sama formula šminke je ostala enaka. Skrivnost je v 60% negovalnih Elixir sestavinah, ki vključujejo vitamin E, negovalno, karitejevo, avokadovo in aloe vera maslo in antioksidant – beli čaj. Bogati, negovalni eliksir ustnice izredno neguje in preprečuje izgubo vlage iz ustnic.

Na voljo v 6ih mat odtenkih
Cena cca.: 9,99 €

Ob tem je Max Fact na police postavil še šest novih odtenkov Colour Elixir Velvet Matte rdečil za ustnice, navdihnjene s konceptom žametnih užitkov ter razkošno paleto jesenskih odtenkov. Formula Colour Elixir Velvet Matte Lipstick vsebuje fino mlete pigmentne delce in vlažilne voske, ki ustnicam nudijo razkošje. Za razliko od drugih mat šmink, so kremaste, vendar dajejo resnično žametno mat podobo ustnic.

Ampak to še vedno ni vse; od slej je na voljo tudi nova, reformulirana Max Factor Miracle Touch podlaga. Nadgrajena formula z vlažilnim kompleksom hialuronske kisline in zaščitnim faktorjem 30.