DODAJTE VOLUMEN IN RAZKRITE SVOJE OČI

Parižanke živijo hitro in so kljub temu vedno urejene priložnosti primerno, vedno razkrivajo ravno dovolj in nikoli preveč…  Bourjois je ustvaril prvo maskaro, ki jo lahko nanašate v neskončnost! Volume Reveal Adjustable Volume Maskara je prva Bourjois maskara, ki dovoljuje nanos kdajkoli brez predhodno odstranjevanja maskare in brez grudic. Odkrijte volumen, ki ga lahko gradite skozi ves dan. Dodajte volumen za videz umetnih trepalnic a la carte!

Volume Reveal Adjustable maskara, cena cca. 11,70€

Bourjois je omogočil prilagodljiv volumen trepalnic z genialno novo formula in obliko krtačke. Formula obogatena z mehkimi voski nove generacije ima kremasto teksturo, katero je enostavno nanesti. To omogoča, da se maskara lahko nanaša plast na plast, tudi ko je prva plast maskare že suha. Mehka krtačka objave trepalnice od korena pa vse do konic in zagotovi mehek nanos, da bi ustvarila extremen volumen brez grudic.

Dizajn nove maskare je kombinacija pariške elegance in priročnosti, brezkončna elegance v vitki črni embalaži s transparentnim dodatkom ob straneh, ki ustvari mehek in čuten videz. Vgrajeno 3-kratno povečevalno ogledalo je idealno za popravke na poti.  Dodajte volumen in razkrijte svoje oči  …

paleto za obrvi Brow Palette, cena cca. 9,40 €

Dodajte piko na i vašem videzu s popolno oblikovanimi obrvmi. Bourjois nova paleta za oblikovanje obrvi Brow Palette je set, ki vsebuje obarvan vosek, puder za definicijo, osvetljevalec in dvojni profesionalen aplikator. To je vse, kar potrebujete za fiksiranje, oblikovanje in bravo. Ustvarite popolne obrvi v treh korakih: