Čarobna kolekcija Olympia’s Wonderland Lancôme

Pariška oblikovalka je ljubljenka modnih poznavalcev, ki obožujejo njen izjemno ženstven slog z neobičajnimi detajli v živahnih barvah … To sezono je Lancôme povabil Olympio Le-Tan, da s svojim talentom ustvari vznemirljivo novo kolekcijo za Maison: Olympia’s Wonderland.

Ta izjemna predstavitvena kolekcija označuje najnovejše poglavje v Lancômovi dolgoletni zgodovini sodelovanja z modnim svetom. Alber Elbaz, Yiqing Yin, Jacquemus, Alexandre Vauthier, Anthony Vaccarello in Julie de Libran za Sonio Rykiel … Izjemni oblikovalci, ki so svojo vizijo lepote in ličil izrazili s pomočjo edinstvenih projektov v sodelovanju z Lancômom.

Blazinica prepojena s tekočim osvetljevalcem, cena cca. 46 €
Make up paleta za obraz. Vsebina: štiri senčila za veke z aplikatorjem, štiri rdečila za ustnice in baza, rdečilo za lica, cena cca. 75 €
Maskara za volumen, primerno za občutljive oči in uporabnike kontaktnih leč, cena cca. 29 €
Rdečilo za ustnice v treh odtenkih, cena cca. 33 €

Kolekcija Olympia’s Wonderland ima svoje čare; je obenem prikupna in prefinjena, klasična in drzna, saj odraža tisto, kar združuje Lancôme in Olympio Le-Tan – ekstravagantno ljubezen do barv in privlačnost, ki je ni mogoče opravičiti, z nedvomno nenavadnim pariškim šikom. Olympia’s Wonderland je unikatna kolekcija, ki je popolnoma v skladu s svojim časom, aktualnimi trendi in drzno ponuja tri močna modna stališča za oči, ustnice in polt. Tri drzne koncepte, ki odražajo trenutne trende, sta Olympia Le-Tan in Lancôme s svojim neponovljivim slogom ustvarila po svoje …

 

Mehak glamur

Svež videz za sodobno lutko … Izdelek iz kolekcije, ki ga morate imeti, je rdečilo za lica živahnega rožnatega odtenka iz palete Olympia’s Wonderland za rožnata lica, na katera oblikovalka prisega. Dva odtenka rjave in vijoličaste se združita v nežno zadimljen videz oči: nežno rjavo Brun Nacré 1965 nanesemo po celotni veki za sijoč učinek, medtem ko z bordo odtenkom Paradis poudarimo oči tako, da ga uporabimo kot črtalo. Za zaključek videza in izjemen XXL-volumen poskrbi popolna maskara Monsieur Big.

 

Drzen šik

Osvežen videz pin-up deklet.

Rdečilo za lica iz palete Olympia’s Wonderland uporabimo skupaj z osvetljevalcem Cushion Highlighter za sveže rožnata lica, osvetljena s kančkom ustrezno nanesenega osvetljevalca.

 

Besedilo in Fotografije PR