PREIZKUŠAMO: novi energijski napitek XS Power Drink

Tokrat z vami delimo nekoliko drugačen test. Kajti preizkusile smo energetski napitek XS Power Drink, vrhunski okus pomaranča-kumkvat (Orange Kumkwat Blast), ponujajoč fantastično osvežujočo izkušnjo in novo dozo pozitivne energije. Z mešanico klasičnega in prijetnega okusa pomaranče z eksotičnim citrusom kumkvatom  sta za najnovejši energetski napitek XS Power Drink značilna ravnotežje okusa in odličen jesenski spoj.

Napitek je resnično ‘močan’ , ter da ogromno energije, še posebej meni, ki nikoli ne posežem po energijskih pijačah. Pločevinka energetskega napitka XSTM Power Drink vsebine 250 ml vsebuje 80 mg kofeina. To ustreza 1–2 skodelicam kave espresso.  Ob tem napitek visoka raven B-vitamina (B3, B5, B6, B12 – spodbujajo metabolizem, ki proizvaja energijo in pomagajo pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.  ), ki daje značaj celotni ponudbi energetskih napitkov XS Power Drink, pomaga zmanjšati občutek utrujenosti, medtem ko pantotenska kislina dodatno okrepi redno miselno dejavnost.  Energetski napitek XS Power Drink z okusom Orange Kumquat Blast je prav tako najboljši zaveznik bikinija, saj ne vsebuje sladkorja in ima malo kalorij, samo 10 na pločevinko.

 Okus Orange Kumquat Blast se pridružuje družini  XS  Power Drink ob okusih Electric Lemon, Tropical, Pink Grapefruit in Wild Berry. S 25 % sadnega soka iz sadnega koncentrata in z vitaminom C poleg klasične formule XS sadni Power Drink energetski napitki dopolnjujejo ponudbo z okusoma Mango Passion in Dragon Fruit.

Glede na to, da pločevinka energetskega napitka XSTM Power Drink vsebuje 80 mg kofeina (kar ustreza 1–2 skodelicam kave espresso), ni priporočljivo, da ga pijejo otroci in najstniki. Odrasle osebe ga lahko konzumiramo ves dan, morda po dolgi noči ali v času dolge poti, ko morate biti v vsakem trenutku zbrani, novi okus Orange Kumkwat Blast ponuja osvežitev in ohranja baterije napolnjene. Energetski napitek XS Power Drink je prav tako odlična družba za športne trenutke.

Želela bi še dodati, da se energetski napitki in brezalkoholne pijače, ki vsebujejo kofein, občasno mešajo z alkoholnimi pijačami. To se dogaja zlasti pri mlajši generaciji. Toda, tako kot pri drugih napitkih, ki vsebujejo kofein, tudi napitka XS  Power Drink ni priporočljivo mešanje z alkoholom.