Čarobne oči in božanski pogled. Ki očara, zapelje, osvoji.

Maskara je nedvomno eden od najbolj nepogrešljivih izdelkov za ličenje. Ženske preprosto ne morejo brez nje.

Model Divine Volume&Curves Mascara 2Volumen, volumen in še več volumna…ter neverjetno privihane trepalnice.

Modne piste in editoriali polmlad/poletje 2015 postavljajo v središče… OČI. In ker Deborah Milano vedno zasleduje in postavlja nove smernice v ličenju, je tokrat v svojih poskusih šla še korak dlje. Še stopnico višje.

Model Divine Volume & Curves Mascara
Model Divine Volume & Curves Mascara

Predstavljamo Divine VOLUME & Curves novo maskaro za navdušujoč volumen, bujnost in razkošje privihanih trepalnic… brez packanja, lepljenja, grudic. V eni sami potezi do popolnih trepalnic!  

                  Formula

Deborah Group Laboratories so pred lansiranjem izdelka opravili številne raziskave, zato je Divine VOLUME & Curves maskara obogatena s posebnim kompleksom: Curve Memory DH Complex. Posebne silica mikrosfere obdajo vsako trepalnico (od korenine do vrha) v bogat sloj barve ter tako poskrbijo za “instant volumen”.  Brez lepljenja, packanja, grudic… nasprotno, peresno lahka tekstura daje občutek kot da nismo nanesli ničesar. V eni samo potezi in tudi večih. Učinek je resnično neverjeten. Božanske trepalnice: bujne, privihane, opazne.

Oftamološko testirano. Divine VOLUME & Curves Mascara znamke Deborah Milano je brez vonja.

*Zmanjšana možnost alergij.

DIVINE VOLUME & CURVES MASKARA, cena cca. 9,70 €
DIVINE VOLUME & CURVES MASKARA, cena cca. 9,70 €

  Ščetka

Aplikator nove maskare Divine VOLUME & Curves je nekoliko ukrivljen in tako omogoča lažje nanašanje in odlično privihanje ter bogat volumen.

            Ukrivljena oblika

Divine VOLUME & Curves maskara je tudi sicer ukrivljene oblike, ki jo je ustvaril slaven italijanski oblikovalec Mario Trimarchi;  ženstvenost oblik še poudarja namen in glavni učinek novega izdelka. Glossy sijaj, črna barva in srebrna nit… nadvse privlačno… Modno.