NOVO Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer

Intenzivna barva, sijaj in mehkoba: to je Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer. S samo enim nanosom na ustnicah ustvari tri učinke, ki se jim ne boste mogli upreti.  Intenzivna barva šminke, sijaj glosa za ustnice in mehkoba balma bodo brezkompromisno dosegle popoln videz ustnic z enim od šestih Colour Elixir Honey Lacquer  odtenkov.

Inovacija za generacijo, ki se izraža preko socialnih medijev 

V času črno belih filmov je gospod Max Factor iznašel glos za ustnice, ki ustnice naredi privlačne na zaslonu. Sedaj leta 2017 blagovna znamka Max Factor predstavlja inovacijo, ki je namenjena generaciji, ki se izraža preko socialnih medijev. S Colour Elixir Honey Lacquer bodo ustnice nemudoma pripravljene na fotografiranje selfijev. Z nanosom izbrane barve bodo ustnice popolne tudi na fotografijah visoke definicije.

 

Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer na voljo v 6 barvah, cena cca. 10 €.

Max Factor kreativna direktorica Pat McGrath:

“Lakast videz ustnic je lahko zapleten in časovno potraten Zajema vse od priprave mehke podlage ustnic z balzamom za ustnice, do pudranja ustnic, kar naredi učinek, da se intenzivna barva združi z bazno podlago. Sedaj ko imam Colour Elixir Honey Lacquer, lahko ustvarim enak učinek na ustnicah v manj kot eni minuti. Osebno ta izdelek doživljam kot most med šminko in klasičnim bleščilom, kar je odlično ko želite doseči videz čudovitih ustnic z malo napora. Običajno je pri lakastem videzu ustnic potrebno biti pozoren in ga pogosto popravljati, saj se lahko hitro razmaže, še posebej, če ga prekrije pramen las. Vendar pri Colour Elixir Honey Lacquer temu ni tako, saj je obstojen in večnamenski izdelek, ki ne povzroča takšnih težav.”

 Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer nudi:

  • Gosto pigmentirana razkošna barva
  • Visok sijaj za udarne videze, ki izstopajo
  • Vlažilne sestavine, ki negujejo ustnice in jim naredijo mehke

 Stellin videz, ki je v vsakem trenutku pripravljen, da se nasmehne pred objektivom fotoaparata:

Colour Elixir Honey Lacquer je izdelek s katerim ustvarite videz vlažnih ustnic, na močni pigmentirani podlagi. V vsaki torbici imam vsaj eno bravo, pa naj bo to torbica s katero potujem, ali v večerni torbici, ki jo vzamem, ko se odpravim zvečer na zabavo.” Stella Maxwell, globalna Max Factor ambasadorka.