»ALL-INCLUSIVE« PAMETNI TELEFONI PO »LAST-MINUTE« CENAH

Izkoriščanje digitalne resničnosti 21. stoletja ni nujno drago ali zapleteno. Če boste našli pravo ponudbo, boste lahko uživali v vseh ugodnostih po odlični ceni. Kot pri vaših počitniških potovanjih je najpomembnejše, da veste, kaj izbrati!

21. stoletje nas s tehnološkim razvojem kar ne neha presenečati. Odpira popolnoma nove možnosti, ki nam lajšajo vsakdanje življenje in ga delajo prijetnejšega. Na žalost se včasih lahko počutite preobremenjene s hitrostjo sprememb in najnovejše naprave so pogosto predrage in polne odvečnih “zvoncev in piščali”. Namesto, da ste odvrnjeni zaradi pretiranih cen telefonov, namenjenih ljubiteljem takšnih naprav, je bolje izbrati uporabniku prijazen pametni telefon, ki ponuja vse, kar potrebujete po zelo ugodni ceni.

Dostopnost je prva

Odličen primer takšnih naprav so telefoni  Huawei Y-serije 2018, ustvarjenih kot priročen vodnik v digitalni svet. Dejstvo, da so bili zasnovani z mislijo na udobje, je očitno, ko vidite velikost zaslonov. Veliki zasloni (do 5,99 “) prikazujejo jasne, enostavne ikone in omogočajo uporabnikom preprosto branje brez napora, kar so olajšale tudi večje pisave v menijih, e-pošti in splenih straneh

Pametni telefoni serije Y so opremljeni z najnovejšim Google Androidom, ki je hiter in varen, saj sta priročnost in lahka uporaba pri Huawei-ju izjemno pomembna. Huawei vlaga ogromno truda v raziskave, kako ljudje dejansko uporabljajo svoje telefone, posledično pa izdeluje enostavnejše in bolj intuitivne naprave.

Neomejeno znanje , neomejena zabava.

Kakorkoli, najpomembneje je, da Huawei Y-serija ponuja poln set storitev, ki omogočajo lažje in prijetnejše vsakodnevno življenje. Z hitrim dostopom do interneta lahko preverite najnovejše novice iz sveta, prenesete in preberete zanimivo knjigo ali gledate klasični filmski posnetek.

Sprednja kamera pomeni, da lahko svoje otroke ali vnuke vidite kadarkoli, kjerkoli prek videoklepeta, z njimi govorite, ne glede na to, kje se nahajajo. Kar zadeva zadnji fotoaparat, omogoča enostavno fotografiranje visokokakovostnih fotografij – vsak trenutek zdaj lahko najde pot do vašega telefona. Prvi koraki vašega vnuka, sončni zahod v Pacifiku ali pa samo preživljanje časa s svojo hčerko v vaši najljubši kavarni – zahvaljujoč dvojni Y7 Prime kameri spomini ostanejo z vami za vedno, zajeti v popolnih posnetkih .

Razburljive tehnološke rešitve.

Ker bi tehnologija morala služiti človeku in ne obratno, so pametni telefoni serije Y opremljeni z baterijo, ki jim zagotavlja dolg čas delovanja. Lahko uživate v neomejenem dostopu do digitalnega sveta, ne da bi bili prisiljeni misliti na polnilnik.

Poleg tega telefoni hkrati podpirajo dve kartici SIM. To vam omogoča, da izberete najboljše ponudnike, hkrati pa izkoristite poceni klice z eno kartico ter paket promocijskih podatkov z uporabo druge.

Tehnološki napredek je ustvaril eno majhno napravo, ki jo lahko prenašate v žepu, omogoča pa vam dostop do kakršnihkoli vsebin, filmov, glasbe, knjig, kjerkoli in kadarkoli ste lahko v kontaktu z vašimi ljubljenimi, zajame najpomembnejše trenutke in jih ohranja v obliki fotografij in videov. Z izbiro enega od telefonov Huawei Y-serije 2018 ste lahko prepričani, da boste prejeli vse te funkcije ne da bi jih preplačali ter v najbolj uporabniku prijazni obliki.

O Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem.  Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku … Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.