5 nežnih načinov do polnih ustnic !

Polne ustnice so na seznamu želja številnih žensk,ampak le redke se odločijo za kirurški poseg. Spadaš med te, ki ne bi legle pod kirurški nož? Potem imam zate pet nasvetov, ki bodo nežno povečale tvoje ustnice.

1Osvetljevalec poudarja zgornjo ustnico

Imaš zapeljive ustnice, le zgornja bi lahko bila videti malo bolj polna? Ne skrbi, vse, kar potrebuješ, je malo res kvalitetnega in bleščečega osvetljevalca in tvoje ustnice so à la Angelina Jolie. Preprosto ga po šminkanju nanesi na zgornji lok, v lepi srčkasti obliki. Potem ga s tapkanjem nežno vtri v kožo. V hipu je zgornja ustnica bolj izpostavljena in je videti polnejša.

22Lip Gloss Booster pričarajo takojšen volumen

Jasno, glos poudari ustnice in te so zaradi reflektiranja svetlobe videti bolj polne. Toda posebni Lip Booster-ji k sijaju dodajo še volumen, saj vsebujejo sestavine, kot so ingver, čili in meta,ki spodbujajo krvni obtok, s čimer ustnice za nekaj ur nabreknejo. Pred nanosom glosa ustnice obrobi z nežno roza ali rdečim svinčnikom, nato nanesi glos. Pozitiven stranski učinek: ustnice so videti takoj polnejše.

Copyright by PerfettoME.RUNove šminke zagotavljajo polnost ustnic

Šminka lahko sedaj naredi veliko več kot le obarva ustnice. Izdelki s hialuronsko kislino in vitaminom E (kot recimo šminka “HydroStar Volume Lipstick”od BeYu) zagotavljajo koži vlago in zato ustnice postanejo prej voluminozne.

4Lip Plumper poskrbi za XXL ustnice

Od kar je Kylie Jenner objavila svoje nove, mega velike ustnice, se “Lip plumper” trend vedno pogosteje pojavi na družbenih omrežjih. Jaz bi uporabo vsekakor odsvetovala! A če si res želiš večjih ustnic in ti zgoraj navedeni nasveti ne prinesejo želenega učinka, uporabi Lip Plumper. Nastaviš ga na ustnice in ga nato prisesaš na nje. POZOR: to počni maksimalno 30 sekund!  Da se navadiš uporabe in se s tem izogneš neželeni XXXXL ustnicam, podplutbam in še čemu.

5Mikro vbodi pomagajo povečati ustnice

Proces ‘micro-needling’ je že dobro poznan pri negi obraza – z valčkom, na katerem je nešteto tankih iglic, se opravi tretma na koži. Postopek spodbuja krvni obtok in omogoča, da se kasneje uporabljeni izdelki za nego kože bolje vpijejo in prodrejo globlje. Enako je pri negi ustnic, 4-5 krat nežno prebodeš ustnice in nato vanje vtreš serum za povečanje ustnic. Posebni peptidi spodbujajo proizvodnjo kolagena in povečanje obsega ustnic. Učinek je viden šele po dveh tednih po vsakodnevnem tretmanu. Jaz bi bila pri tem početju zelo previdna! Vsekakor bi obiskala kozmetičarko in jo prosila za njeno strokovno mnenje!