PREIZKUŠAMO: Novo Tangle Teezer® The Ultimate krtačo za lase

Družina Tangle Teezer® krtač postaja iz leta v leto večja in tako tudi moja zbirka. Vse se je začelo s čisto prvo Tangle Teezer The Original krtačo, s katero česanje ni bilo več nočna mora. Moji gosti, suhi lasje so se preprosto razčesali in vozlički nežno izginili, hkrati se lasje niso naelektrili in divje štrleli naokrog- skratka popolna krtača po dostopni ceni, ki jo po 4 -ih letih uporabljam še danes. K osnovnemu modelu se je pred slabim letom pridružila Tangle Teezer Blow – Styling krtača, ki je namenjena zgolj sušenju. Pri frizerju je sušenje s krtačo bilo videti tako preprosto in lasje so bili ravni brez likanja. A ko je krtača bila enkrat doma, ni šlo vse tako kot po maslu. Z njo se še danes ne morem spoprijateljiti, moja tehnika krtačenja in sušenja enostavno ni dovolj izpiljena in mi je zato precej lažje, da si lase posušim in jih nato zlikam. Pred dobrim mesecem se je moji zbirki pridružila najnovejša krtača iz Tangle Teezer družine – The Ultimate, ki sem jo prejela od svojega frizerja iz frizerskega salona Buhair. Inovativna krtača je namenjena končnemu stiliranju pričeske in zagotavlja sijoč videz las.

Za razliko od Tangle Teezer Original ima krtača  The Ultimate kratek ročaj, ki omogoča še lažji oprijem in česanje. Razlog za spremembo oblike je lažje česanje in preprostejše končno stiliranje. A to ni edina razlika med krtačami, The Ultimate ima precej daljše ščetine z mehkejšimi konicami (za lažje razčesavanje) v kombinaciji s kratkimi ščetinami, ki poskrbijo za sijaj las brez eletrostatičnosti. Sama sem potrebovala nekaj časa, da sem se privadila na nove ščetine krtače, ker je razlika res očitna. Hkrati so se mi ščetine na splošno zdele trše od teh v Original krtači, zato mi je sprva tudi razčesavanje šlo težje od rok. Ampak razlika v trdoti je verjetno zato, ker je The Original že štiri leta v uporabi.

Za razliko od vseh prejšnjem Tangle Teezer krtač, The Ultimate ni namenjena za česanje mokrih las, ampak za izpopolnjevanje pričeske in končno stiliranje las. Ob tem je namenjena tudi za posebej previdno razčesevanje lasnih podaljškov, ne da bi jih pri tem poškodovala!

Delček moje pink kozmetike 💜 kako ti je všeč? ✌

A photo posted by @pentlja.si on

Krtačo The Ultimate uporabljala dnevno dober mesec in bi jo priporočala vsem ženskam, ki dnevno spreminjate svojo pričesko, ki svoje lase občasno tupirate in hkrati želite lep sijoč videz las. Kultna različica angleške uspešnice je na voljo že v vseh bolje založenih frizerskih salonih, kjer uporabljajo Tangle Teezer®, za ceno cca. 20 €.