Yummy Styled planer v novih odtenkih

Priznam, do preteklega leta nisem uporabljala planerja. Pomembne obveznosti sem si zabeležila kar v aplikacijo ¨Beležka¨ na telefonu. Dokler nismo prejele Yummy Styled planerja. Katerega sem takoj vključila v svojo dnevno rutino in ga pridno uporabljala. Takoj sem opazila prednosti organiziranja svojega življenja s pomočjo planerja, ki ga lahko primeš v roko prelistaš (in to ne samo virtualno), vanj shraniš kakšen pomemben račun, vabilo,…

 

Tudi letos nas je Yummy Styled razveselil z dvema planerjema, ki sta izdelana v Sloveniji.  Letošnji izgled je precej drugačen od preteklega modela, čokolada in sladki bonbončki so se umaknili nežnim cvetlicam. Tudi barva ni več tako vpadljiva, a zato lahko izbiraš med dvema odtenkoma Ice Grey in Rose White (cena 21,90 €).

Planer je zelo debel, zajema kar 260 strani, ki so praktično organizirane, ob tem ni datiran, zato ga lahko začneš uporabljati kadarkoli želiš, je pa kljub temu namenjen za koledarsko leto 2018/2019. Vsak mesec se prične z drugačnim cvetličnim vzorcem, ki je ročno izrisan. Ob tem te čaka še motivacijska misel ter prostor, kamor lahko sama zabeležiš svoje želje ter cilje za prihajajoči mesec.

V planerju ne manjka niti prostora za lastno kreativnost, saj je zadnji sklop planerja namenjen tvojim financiranju, najdeš tudi menstruacijski koledar, določiš lahko lastne cilje, načrtuješ počitnice, ter nekaj strani je namenjeno tudi ustvarjalnemu prostoru.

Tudi sama velikost planerja je zelo praktična, velikost A5 (14,8 cm x 21 cm), je idealna, da te spremlja ob vsakem koraku, saj ga lahko shraniš tudi v najmanjšo torbico. Ob tem so platnice zelo trde, kar omogoča pisanje tudi na avtobusu, vlaku ali terenu.