The Body Shop: Vanilla Pumpkin kolekcija

Vkorakali smo v jesen, zato je sedaj skrajni čas, da ti predstavim priljubljena omejena jesensko linijo The Body Shop izdelkov. Embalažo je navdihnil tradicionalni praznik Dia de los Muertos iz Srednje in Južne Amerike. Izdelki imajo krasen jesenski vonj, ki ga tvorijo arome tople vanilije iz Madagaskarja, praženih bučnih semen in sladkega mandlja.

Navdušujoče kremasto & sladko kolekcijo zaznamuje topel in začinjen vonj sveže pečenega jesenskega peciva!

Cena : 6,50 €

GEL ZA PRHANJE VANILLA PUMPKIN

Gel za prhanje ne vsebuje mila, a se kljub temu bogato peni. Kožo nežno očisti in ji nudi hranljivo nego, saj je obogaten z medom iz pravičnega trgovanja iz Etiopije.

Cena: 17,50 €

MASLO ZA TELO VANILLA PUMPKIN

Maslo za telo je obogateno je z mnogimi hranljivimi sestavinami iz pravičnega trgovanja, med njimi čebeljim voskom, sojinim, sezamovim in babassu oljem ter karitejevim in kakavovim maslom. Nudi izjemno hranljivo nego, kožo naredi mehko in gladko ter jo ovije v sladki in topli vonj.

Cena: 5,90 €

KREMA ZA ROKE VANILLA PUMPKIN

Nepogrešljivi jesenski izdelek v vaši torbici je obogaten s karitejevim maslom, sojinim in babassu oljem. Poskrbel bo za nego in hladnejšemu času primerno zaščito rok. Vonj bo v trenutku ustvaril pravo jesensko vzdušje. Krema je 100 % veganska.