Valentinovo v družbi LUSH-a

Mnenja o Lush-evi Valentinovi kolekciji, so v zadnjih tednih dvignila kar precej prahu. Nekateri skomigajo z rameni drug, h katerim spadam tudi sama, smo navdušeni, nad subtilno a hkrati drzno kolekcijo, ki namiguje na razvajanje v dvoje, brez kakršnega koli obžalovanja. Ne moramo tajiti, da so kolekcijo navdihnili seksi sadeži; vse od banane, breskve, jagode, do avokada in celo jajčevca.

Kopalna bombica Aubergine, cena za 100 g 4,95 €.

Kopalna bombica AUBERGINE 

Kopalna bombica te bo razveselila z dišavami bergamota, sadnega kafrovca, tonke in tropske verbene. Kopalna bombica Aubergine je bila ustvarjena z nasmehom do ušes, med kopanjem pa bo iz nje na obeh koncih pridrla zeleno-modra pena.

Večkratna peneča kopel LOVE TOKEN, cena za 80 g cca. 6,95 €.

Peneča kopel, ki jo lahko uporabiš več krat LOVE TOKEN

ki predstavlja zlat amulet je dobesedno; bleščeča izbira, saj je posuta z zlatimi bleščicami in iz katere pod curkom vode priteče reka mehurčkov, dišečih po boru in klinčkih. Prevladuje močna ingverjeva aroma, ki se dolgo obdrži na koži.

Milo STRAWBERRY WHIP, cena za 100 g 9,95 €.

Milo STRAWBERRY WHIP

Se spomniš praznične kolekcije in mila v obliki Božička? To milo, je resnično fenomenalno in zelo me je razveselilo, da se je v nekoliko drugačni obliki ponovno pojavilo v Lush-evih poslovalnicah.  Izdelano je iz kokosovega olja, svilenega tofuja ter organskega kakavovega maslo iz pravične trgovine,  svežih jagod, geranij in jasmina.

Masažna ploščica THE BIG BANANA, cena za 65 g je cca. 8,95 €.

Masažna ploščica THE BIG BANANA

In tole je moj najljubši izdelek, ki se je skrival v paketu. Idealen izdelek za razvajanje v dvoje, vlažilni kakavovo in karitejevo maslo, se z uporabo počasi topita, ob tem se sprošča pikantno olje klinčkov in osvežilno olje brazilske pomaranče. Ne gre spregledati tudi sladek vonj po banani, saj so uporabljene sveže organske banane iz pravične trgovine.

Balzam za telo AMERICAN PIE, cena za 100 g je cca. 12,95 €, obsatja pa tudi velika različica balzama za telo v tem primeru boš za 240 g je cca. 22,95 €.

Balzam za telo AMERICAN PIE

je izvrstna izbira za vsa sladka dekleta. Nežni balzam za telo odlikujejo poparki svežih jagod, pomaranč in vaniljevega absoluta v kombinaciji z benzojevim smolom in karitejevim maslom iz pravične trgovine. Ampak to še ni vse, koža ne bo le zapeljivo dišava, ampak bo s pomočjo organskega jojobinega olja, cupuacujevega masla in murumuru masla še navlažena in negovana.

Gel za prhanje brez embalaže AVOCADO WASH, cena za 200g je cca. 13,95 €.

Gel za prhanje brez embalaže L

Si za eksotično razvajanje? Potem si omisli tega nagca! Avocado Wash je namreč brez embalaže in pod prho te bodo razvajala eksotična olja, kot recimo: olje bergamota, osvežujoče olje tropske verbene, olibanum, olje kadilne bosvelije, organsko avokadovo olje, ter svež avokado, s pomočjo te sproščujoče formule boš skrbi kar odplaknila.