Udeležile smo se predstavitve novih Caudalie linije izdelkov VINE [ACTIVE]

Včeraj smo se v prijetnem ambientu Hotela Slon družile z ekipo Caudalie in preostalimi beauty navdušenkami, Spoznale smo najnovejšo linijo izdelkov VINE [ACTIVE] in pokramljale o novostih.  

Življenje je najbolj razburljivo med 25. in 35. letom. Seznam vsakodnevnih obveznosti od nas zahteva, da smo super ženske za katere je 24 ur na dan premalo. Posledice takšnega življenja so vidne tudi na koži, vendar lahko z uporabo kakovostnih izdelkov za nego kože to preprečimo ali vsaj omejimo.

Koža poleg pomanjkanja spanca, onesnaženega okolja ter neuravnotežene prehrane trpi tudi zaradi preutrujenosti. Pri dvajsetih letih je potreben le kratek počitek za odpravljanje vidnih znakov utrujenosti na naši koži, pri tridesetih je to premalo. Med 20. in 30. letom starosti se elastičnost kože namreč zmanjša za 10 odstotkov. Koncentracija vitamina C in E pa pade za 30 do 40 odstotkov. Z vsakim dnem se obrambni mehanizem vedno bolj bori z blaznim urbanim življenjem.

Branka Cvjetićanin, direktorica VivaDerm, s Caudalie ekipo

CAUDALIE zato predstavlja novo linijo izdelkov VINE [ACTIVE], ki se bori proti gubam, aktivira sijaj vaše kože, popravlja prve znake staranja in se bori proti učinkom hektičnega vsakdana moderne ženske. Linija VINE [ACTIVE] vsebuje različne antioksidante (stabilizirana semena polifenolov, izvleček smreke, stabiliziran vitamin C, vitamin E) in druge kakovostne sestavine, ki koži pomagajo v borbi proti prvim znakom staranja.

Novo linijo Caudalie sestavljajo štirje vrhunski izdelki:

  • Glow activating anti wrinkle serum je najbolj koncentriran proizvod v liniji, ki se zjutraj in zvečer nanaša pod kremo kot zaščita pred škodljivimi vplivi dnevne agresije. Formula nahrani vsako celico in je kombinirana z nizko molekulsko maso hialuronske kisline, ki vidno popravi gube.
  • 3 v 1 vlažilec kože je lahka in dobro uravnotežena krema, ki nudi popravke in vrhunsko zaščito skozi ves dan. Krema s polisaharidi deluje kot antipolutant, delci sladkorja delujejo kot ščit, ki blokira delce onesnaževanja, da bi se absorbirali v kožo. Hialuronska kislina gladi povrhnjico, medtem ko pigmenti in lahki pudri z igro svetlobe ustvarijo mističen in naravni sijaj kože.
  • Energijska in gladilna krema za oči je namenjena temu posebej občutljivemu predelu in je primerna za nanos zjutraj in zvečer. Krema je kombinirana s peptidi in ekstrakti praproti proti zabuhlosti, ekstrakt sladiča in divji kostanj pa sta odlična v boju proti temnim kolobarjem.
  • Nočni detoks je olje, ki čez noč omogoči koži, da si opomore od dnevnih negativnih vplivov. Pomaga učinkovito nevtralizirati toksine, ki onesnažujejo celice, zato je zjutraj koža sveža. 100 odstotno naravna formula črpa svoje prednosti iz grozdnega olja in je primerna za vse tipe kož. Olje, bogato z omega 6 in vitaminom E, koži zagotavlja potrebno hrano za obnovo. Vsebuje tudi olje mošusa, eterična olja nerolija, sivke, korenja in bele sandalovine.

 

[ USTAVIMO ČAS. AKTIVIRAJMO MLADOST ]

Novo linijo CAUDALIE VINE [ACTIVE] in tudi vse ostale izdelke te odlične dermokozmetične blagovne znamke lahko dobite v lekarnah, parfumerijah Müller in izbranih parfumerijah.