NAGRADNA IGRA: Najbolj ženstven mesec z najbolj romantičnim rdečilom za lica znamke Collistar

Pričnimo pomlad z tretjim krogom nagradnih iger, ki jih skupaj z našimi pripravljamo prav zate v sklopu najbolj ženstvenega meseca leta. Izdelek, ki ga lahko osvojiš ta teden je prav tako barvita in cvetoča kot sam letni čas. Saj tokrat podarjamo romantično rdečilo za lica vrhunske Italijanske znamke  COLLISTAR iz aktualne kolekcije Giardini Italiani.

Predstavljaj si, da odpreš vrata in vstopiš na razkošen italijanski vrt. Vrt po katerem so se, pred davnimi stoletji, sprehajala kraljeva stopala.

Dobrodošla v enem izmed najbolj znanih čudes dežele: renesančni vrtovi, ki jih letno obišče milijon ljudi iz celega sveta. In dobrodošla v pomladno-poletni kolekciji ličil, ki se, njim v čast, imenujejo Giardini Italiani – italijanski vrtovi.

Razkošen, bujen svet cvetočih rož igrivih barv, ki so popolnoma komplementarne je del projekta Ti Amo Italia, ki ga je Collistar – podjetje, čigar srce je 100% italijansko – v zadnjih treh letih uporabljal za to, da bi svetu razglasil svojo ljubezen do dežele ITALIJE. Celotno kolekcijo si lahko ogledaš tukaj.

 

Giardini Italiani rdečilo za lica in senčilo za veke v roza barvi.
Cena cca. 32,24 €

A ti se lahko poteguješ za to čudovito Giardini Italiani rdečilo za lica in senčilo za veke v enem, v zapeljivi roza barvi, ki se lahko poigra z volumnom obraza in nežno poudarita določene predele. Skrivnost rdečila leži v izredno majhnih prašnih delčkih, ki so polni gladkih, vendar izredno prilagodljivih pigmentov, obogatenih z vitaminom E in hialuronsko kislino. Nežno roza odtenek odlično dopolnjujeta razpoloženje sezone, ki kar kliče po učinku bonne mine, ki je skoraj neopazno svetel in mladosten. Popoln. Naraven.

 Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju na FB strani, pod objavljano fotografijo in tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, katera barva je zate idealna izbira v pomladnih dneh, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, od ponedeljka 20.03.2017,  do vključno nedelje 26.03.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel Collistar rdečilo za lica, ki smo ga predstavili v omenjenem članku. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Danes 31.03.2017 je znana nagrajenka, tretje nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger – 🌸 Najbolj ženstven mesec leta 🌸. Nagrado prejme Vesna Lukić. Gospa Lukić, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🌼