To so moje 4 najljubše rdeče šminke

Rdeča šminka naredi praznični make-up popoln, tega mnenja je tudi Scarlett Johansson, ki je v enem izmed intervjujev dejala: “Rdeča je moja najljubša barva, v božičnem času jo nanesem še raje kot običajno.”

Ker je ponudba rdečil ta hip tako pestra, sem se odločila, da v enem članku izpostavim 4 šmink, ki jih uporabljam tudi sama in ti na ta način olajšam izbiro.

Moja zadnja make-up pridobitev je hkrati tudi moja najljubša šminka ta hip. Rdečilo praznične kolekcije MAC Snow Ball v odtenku Rouge En Snow je tako mehko in žametno, da pozabiš, da si ga nanesla.

Na drugem mestu je Clarins Joli Rouge Brillant  šminka v slastnem odtenku ”Watermelon”, ki ustnice ovije v nežno rdečo. Res ni preveč pigmentirana, jo pa zato odlikuje izjemno vlažilna formula, zato je še posebej primerna v zimskem času ko brije hladen veter in nas nato še draži suh zrak v pisarni.

Ko želim malo več barve na svojem obrazu izberem Catrice Ultimate Matt šminko v žlahtnem odtenku ” ROUGE LÀLÀ”. Šminka je ena izmed letošnjih novosti Catrice kozmetike in je že ena izmed mojih favoritov, saj je precej obstojna in zelo prekrivna.

Pred kratkim sem kupil Max Factor VELVET MATTES šminko v odtenku ”Desire”, obožujem intenzivno rdečo barvo in udobje pri nošenju. Moram pa priznati, da ni zelo obstojna, po nekaj urah jo je potrebno ponovno nanesti.