LAURA TESTIRA: L.O.V. ličila

Pred nekaj tedni smo v uredništvo prejele paket z jesensko/zimskimi L.O.V. novostmi, v katerem so se skrivali naslednji izdelki: paletka s senčili in paletka za konturing, šminki, laka, maskara, dvostranski korektor in moj favorit ExtraOrdinary Perfecting fluid. Ker obožujem preizkušati nove izdelke, sem preteklih nekaj tednov, dnevno uporabljala naslednje tri izdelke in v kratkem zapisu izpostavila kar mi je bilo všeč in kaj morda malo manj.

LIPaffair color & care listick matte v odtenku ‘No. 920 – Brick Code’ cena cca. 10 €. Nad L.O.V šminko sem več kot navdušena! Topla temno rdeča barva je idealna v zimskem času. Njen nanos je zelo preprost in hranljiva formula zagotavlja, da se ustnice ne izsušijo. Kot že ime samo pove je zaključek na ustnicah (pudrasto) mat. Šminka je primerna tudi za vegane!

MINUS: Formula je sicer precej gosta, a kljub temu steče v majhne gubice okrog ust, zato je uporaba svinčnika obvezna.

DualCover concealer & rtoucher v odtenku ‘No 025 – Sand Sophisticatio’ cena cca. 13 €. V našem paketu je bil korektor, ki se neverjetno poda moji koži, do sedaj je to prvi korektor, ki sem ga preizkusila in nima oranžnega podtona. Njegova uporaba je zelo preprosta, formula je lahkotna in dobro mazljiva.

MINUS: Njegova prekrivnost ni preveč visoka; sicer z lahkoto prekrije rdečico okrog nosu a mozljčki mu delajo težave. Concealer je na voljo v samo dveh odtenkih, zato je primeren samo za svetlopolta dekleta.

ExtraOrdinary Perfecting Fluid je na voljo v štirih odtenkih, ampak jaz uporabljam ‘No. 025 – Sand Sophisticatio’, cena cca. 15 €. Kot si lahko že zgoraj prebrala je fluid moj absolutni favorit! Poskrbi za popoln, sijoč ten, ne da bi koža bila videti naličena. Občutek na koži je lahkoten in koža je čutiti navlažena, kljub mrazu in ogrevanem zraku. Tako kot korektor, se tudi fluid dobro poda mojemu tenu kože, ker ne vsebuje rdečega podtona. Še posebej mi je všeč praktično pakiranje (puder se skriva v embalaži, s pritiskom na gumb pride na površje, v embalaži je še gobica za nanos in ogledalo), ki omogoča, da puder vzamem s sabo in popravim svoj make-up kjer koli že sem. Tudi fluid je primeren za vegane!  

MINUS: zame ta izdelek nima minusa.

In sedaj še dobra novost za vse. V sodelovanju z L.O.V. kozmetiko bomo na IG profilu eni osebi podelili kar dva ExtraOrdinary Perfecting fluida (zanjo in za prijateljico, ki jo bo označila). Pokukaj na naš IG profil in sodeluj v nagradni igri.