S pomočja LUSH-a diši po pomladi

Si tudi ti, tako kot jaz naveličana zime? Na srečo smo jo pustile za sabo. Ampak kljub višjim temperaturam, šopka tulipanov v dnevni sobi in tihega petja ptic, me še ni preplavil tisti pravi spomladanski občutek, dokler, ja, vse dokler nisem odprla LUSH paketa, katerega smo prejele pretekli teden. V njem so se skrivali čudoviti izdelki aktualnih omejenih kolekcij, prefinjenega dizajna, ki kot vedno, zapeljivo dišijo in kar kličejo po razvajanju.

FREE RANGERS (BLUE), kopalna bombica za 320 g boš odštela 9,95 €.

Se redno kopaš? Potem bodo FREE RANGERS kopalne bombice idealne zate, saj so namenjene večimi kopeli. Lahko se odločiš, če boš uporabila zgornji ali spodnji del. Ali raje kombinirala malo zgornjega in malo spodnjega? Skratka ta kopalna bombica je ustvarjena z namenom, da jo uporabiš več kot 1x.  Razvajalo te bo olje bergamota in absolut črnega ribeza, cipresino olje, ki ima same prednosti – ohranjalo te bo v dobri kondiciji in podaljševalo vaš užitek.

RASPBERRY MILKSHAKE milo, za 120 g boš odštela 7,95 €

Ljubiteljice sadja boste navdušene nad RASPBERRY MILKSHAKE milo. Med prhanjem boš uživala v občutku malinovih semen, mandljevega mleka, ki kožo, medtem ko jo nežno čisti, tudi ohladi in zmehča, vaniljevega absoluta in brizgu dolgo in sladko dišečega olja davane.

CREAM EGG (PINK) peneča kopel, za 100 g boš odštela 5,95 €

Če iščeš prasketajoče dobro kopel, s Cream Egg bubbleroonom ne moraš zgrešiti. Ko ga, dišečega po čokoladi z mentolom, zdrobiš pod tekočo vodo, se organsko kakavovo maslo iz pravične trgovine in karitejevo maslo iz pravične trgovine stopita in spremenita kopel v neizmerno prijetno, mehko in sladko laguno. Klasasta meta tonira kožo in tebe med namakanjem razvedri.

INCREDIBLE MUM kopalna bombica za 200 g boš odštela 5,95 €

Vroča kopel po napornem dnevu, je to kar si želi marsikatera od nas. Kopel INCREDIBLE MUM bo takoj dvignila tvoje razpoloženje, uživala boš v oljih bergamota in ylang ylanga. Še malo absoluta cvetov pomarančevca, in že boš pripravljena ponovno skočiti na noge.

SEVEN DEADLY SPINS večkratna peneča kopel, za 100 g boš odštela 8,95 €

Bergamotovo olje, ki je del SEVEN DEADLY SPINS, te bo skozi sedem krogov peklensko napornega dne dvignilo na kraj miru. Zlati mehurčki z benzojevo smolo te bodo nežno objeli in potešili tvojo potrebo po sladkem. Drži vrtavko pod tekočo vodo in olje tropske verbene bo odplaknilo vse tvoje skrbi.

CARROT milo za 120 g boš odštela 5,95 €

Namili se in mehki mehurčki s svežim korenjem in korenjem v prahu bodo nežno očistili in poživili tvojo kožo. Topla benzojeva smola te bo pomirila, olji cedre in tangerine pa bosta razjasnili tvoj um.