PRVI VTIS VICHY MINÉRAL 89

Pusta, bleda, dehidrirana, utrujena koža – to so pridevniki, s katerimi enostavno ne želim opisati svoje kože. Na žalost jih moram v zadnjem času pogosto uporabiti, saj je dolga zima precej izčrpala mojo kožo, kar je tudi (kljub dnevni negi) jasno vidno. Ljudje sanjamo o brezhibni ,rožnati polti,vendar do sedaj še nismo odkrili popolne formule, ki bi omogočala brezhibno kožo. Kljub temu se določeni,a redki, kozmetični izdelki, ob redni uporabi, približujejo popolnosti in s tem – čudoviti koži. Tako tudi novi Vichy Minéral 89.

Vichy je znan po visokokakovostnih, znanstveno preizkušenih izdelkih,ki vsebujejo vrhunske sestavine.

Vichy-ev novi vlažilni – booster Minéral 89 je v tujini na trgu že nekaj časa, pred nekaj dnevi pa so ga lansirali tudi pri nas. Obljublja krepitev kože in odpornost proti zunanjim škodljivim učinkom. Booster je bil formuliran z uporabo čim manj sestavin, zaradi česar je primeren tudi za osebe z občutljivo kožo. Pod nadzorom dermatologov in oftalmologov je bil preizkušen na občutljivi koži, njegova formula pa ne vsebuje dodatnih dišav ali alkohola (Etanola).

Sestavine Vichy Minéral 89 so me prepričale, saj ne zvenijo le dobro, ampak so dobre tudi za mojo kožo! S samo 11-imi sestavinami je Minéral 89 preprost, a učinkovit. Hialuronska kislina je molekula, ki je sposobna zadržati 1000-krat več tekočine od svoje mase in se uporablja za vlaženje kože ter glajenje drobnih linij, s čimer zagotovi koži zdrav videz. Formula je obogatena z veliko raznovrstnostjo mineralov (ki jih vsebuje  tudi mineralizirana termalna voda Vichy, ki uravnoveša pH kože), deluje kot booster in krepi kožno pregrado. Minéral 89 vsebuje veliko število različnih mineralov; med njimi tudi železo, magnezij in kalij, ki pomagajo koži pri obrambi pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Rezultat je koža z boljšim tonusom, ki je bolj sijoča in je preprosto videti boljša.

Za optimalno nego ne potrebuješ veliko boosterja, zadošča, če uporabiš 2 kapljici Minéral 89 in ga naneseš na očiščeno kožo obraza in vratu kot prvi korak pri vsakodnevni negovalni rutini. Ko uporabiš Vichy Minéral 89, bodi zelo pozorna na pravilen nanos. Tega tudi  sama nisem vedela in sem prvič nanesla serum napačno. Gel naj ne bi namazala na kožo, ampak ga s pomočijo tapkanja nežno vtrla v kožo. Takšen način nanosa omogoči serumu, da prodre globoko v kožo in razvije vso svojo moč. Po tem lahko gel še nežno vmasiraš – uporabi dva prsta  in ga na vsakem licu, z velikimi krožnimi gibi, nežno masiraj v kožo.

Vlažilni booster Minéral 89 je name naredil dober vtis.

Gel se lepo nanese na kožo, se hitro vpije in po vpijanju za sabo ne pušča neprijetnega sloja in kože ne vleče. Zato je tudi dobra podlaga za ličenje. Opazila sem  takojšnji učinek hidracije, ki traja nekaj ur. Po uporabi je koža že po nekaj trenutkih videti bolj sveža, napeta in ten je enakomernejši. Pomembno je tudi, da lahko novi Vichy Minéral 89 čudovito sodeluje z drugimi kozmetičnimi izdelki, kar mi je zelo pomembno.

MINÉRAL 89, dnevni booster za močnejšo in bolj polno kožo, najdeš skoraj v vsaki lekarni, ali na spletu. Zanj boš morala odšteti cca. 20,50 €. Cena je za tovrsten izdelek povsem sprejemljiva, če pomisliš, da v drogeriji stroški za visoko kakovostno nego kože hitro znesejo tudi nad 80 evrov.