Pričaraj si »glow« na obraz kar v domači kopalnici

Zadnje čase iz skoraj vsakega lepotnega izdelka, ki ga primem v roke kar izstopa beseda ˝glow˝. Vsi produkti obljubljajo čudovito kožo. Kar je lepo in prav, ampak če tvoja koža že v osnovi nima vsaj malo naravnega sijaja, ji tudi vsi primerji, maske in kreme ne bodo pomagale, da bo žarela.

Na srečo so lepotni guruji našli način, kako lahko enostavno doma dosežeš sijoč ten, brez neštetih obiskov kozmetičarke in zapravljenih več sto evrov.

 

Morda se ti bo zdelo smešno, a guruji prisegajo na nanos maske za obraz preden skočiš pod vročo prho. Para od vroče vode bo odprla pore na obrazu in tako dovolila maski, da prodre globje v kožo, zaradi česar bo sijoča in izjemno navlažena.

Da dosežeš popolno razvajanje kar v domači kopalnici, je kožo potrebno najprej dvofazno očistiti, uporabiti piling in nato nanesti masko za obraz. Pri tem ne pozabi, da je najbolj pomembno, da so vsa vrata in okna zaprta, samo tako se lahko razvije želena para, ki ti bo pričarala zavidljiv sijaj. Po končanem domačem »spa« razvajanju bo tvoja koža žarela kot od tvojih najljubših zvezdic. Za poskusit je, mar ne?

In če še ne veš, katero masko uporabit, je tukaj nekaj naših najljubših: