Prava “vodna kolekcija” ličil iz DEBORAH MILANO

Leta 1962 je Deborah sprejel do takrat nezaslišano potezo in se odločil ženskam po vsem svetu ponuditi cenovno ugodne in dostopne, a kvalitetne izdelke za ličenje. V letih, ki so sledila, se je podjetje osredotočilo na uresničevanje svojega poslanstva in širjenje svojih osnovnih vrednot – demokratizacije kozmetičnega tržišča in zlivanju lepote, mode in oblikovanja.

2Ko združite Alessandra Mendinija, mednarodno priznanega umetnika, ki soustvarja prihodnost oblikovanja, in Deborah Milano, blagovno znamko, ki ustvarja prihodnost italijanske kozmetike, je rezultat naravnost neverjeten. Skupno sodelovanje je že obrodilo sadove z legendarnim proizvodom Deborah Milano: IL ROSETTO, rdečilom za ustnice, ki je letošnje poletje na voljo v omejeni izdaji, v kolekciji ličil Water Collection. Seveda s podpisom A. Mendinija.

Poletna kolekcija ličil v omejeni izdaji DEBORAH WATER EFFECT

Voda je izvir energije, ki poganja planet in življenje na njem. Ko je Milano prijavil svojo kandidaturo za gostitelja svetovne razstave EXPO 2015, je bil njihov slogan “Feeding the Planet, Energy for Life”, ki je postal na koncu tudi nesporni zmagovalec natečaja. Na letošnjem Fourisalone, največjemu oblikovalskemu dogodku v Italiji, se je odlična revija INTERNI odločila sodelovati na EXPU, in si za svojo temo izbrala »Energy for Creativity«.

Deborah Milano se je prav tako pridružila projektu EXPO in prevzela koncept, ki ga je javnosti predstavila INTERNI, ter predstavila prvo make-up kolekcijo, ki je v celoti posvečena najpomembnejšemu viru energije našega planeta – VODI – in javnosti je predstavila kolekcijo ličil Water Effect.

Toda… to še ni vse… V znamenje 15. obletnice prvega koraka v svet oblikovanja je kolekcijo Water Effect blagovne znamke Deborah Milano oblikoval Alessandro Mendini, eden izmed najbolj priznanih italijanskih oblikovalcev, prav tako pa je kolekcija služila za del inštalacije, ki jo je Mendini oblikoval za Fuorisalone 2015.

Kolekcija Water Effect v središče pozornosti postavi vodo, to izredno dragoceno surovino, ki je nadvse pomembna za življenje. Izdelki se namreč ponašajo z dizajnom, ki spominja na vodne kapljice, s kozmetičnim učinkom, ki spominja na svežino, ki jo voda podari koži in z delovanjem, ki spominja na učinke vode na koži (vlaženje ali vodoodporne formulacije).

 

Il Rosetto rdečilo v omejeni izdaji je na voljo v 4 neverjetnih barvnih odtenkih: 01 Fresh Apricot 02 Brilliant Coral 03 Vivid Fuchsia 04 Modern Mauve S formulo, ki zmanjšuje alergijskih reakcije CENA 3,95 €.
Il Rosetto rdečilo v omejeni izdaji je na voljo v 4 neverjetnih barvnih odtenkih:
01 Fresh Apricot
02 Brilliant Coral
03 Vivid Fuchsia
04 Modern Mauve
S formulo, ki zmanjšuje alergijskih reakcije
CENA 3,95 €.

 IL ROSETTO, negovalno rdečilo za ustnice

Eden izmed najbolj prepoznavnih izdelkov Deborah Milano, rdečilo za ustnice IL ROSETTO, se sedaj ponaša z novim, čudovitim videzom, ki ga je oblikoval prav Alessandro Mendini. Znak Deborah Milano, je tokrat čudovita vodna lilija. Rdečilo za ustnice IL ROSETTO je na voljo v edinstveni formulaciji, ki so jo razvili v laboratorijih skupine Deborah. Rdečilo omejene izdaje je neverjetno kremasto, kar vašim ustnicam ne zagotovi le brezhibne prekrivnosti, barve in neverjetnega sijaja, temveč tudi vlažilni učinek, ki bo vaše ustnice razvajal tudi do 10 ur*. Negovalne sestavine vsebujejo tudi vlažilni »polnilec – filler (hialuronsko kislino, kar ustnicam zagotavlja mehkobo, polnost in voljnost). Hialuronska kislina je namreč neverjeten magnet za vlago, ki zapolni tudi najtanjše linije in tako naredi ustnice mehkejše in bolj polnega videza. Formula prav tako vsebuje mešanico jojoba, sončničnega in mimozinega olja, ki ustnice hranijo in zagotavljajo odlično prekrivnost barve; mikroperle, ki spreminjajo teksturo ustnic, pa preprečujejo bledenje in kopičenje barve. Hipoalergensko. SPF15.

Watery Mousse Eyeshadow, izdelek blagovne znamke Deborah Milano, je na voljo v štirih barvnih odtenkih omejene izdaje: 01 Fair Nymphaea 02 Deep Water Green 03 Blue Lotus 04 Purple Iris
Watery Mousse Eyeshadow, izdelek blagovne znamke Deborah Milano, je na voljo v štirih barvnih odtenkih omejene izdaje:
01 Fair Nymphaea
02 Deep Water Green
03 Blue Lotus
04 Purple Iris CENA: 4,53€

WATERY MOUSSE EYESHADOW, senčilo za veke s kovinskim odtenkom

Vlažilna pena, ki na vaših vekah pusti zaščitni film modnega kovinskega odtenka. Konsistenca pene zagotavlja brezhibno nanašanje, za seboj pa pusti čisto, matirano barvo. Izbrana mešanica posebnih sestavin veke prekrije z dolgo obstojnim, vodoodpornim filmom. Dermatološko testirano. Watery Mousse Eyeshadow je hiter in enostaven za uporabo, za embalažo služi priročen lonček. Pokrovček krasi vzorec rož, ki ga je ustvaril Alessandro Mendini, barva vzorca pa je identična barvnemu odtenku proizvoda.

Novi tekoči eyeliner v gelu blagovne znamke Deborah Milano je na voljo v 5 svetlečih barvah: 01 Deep Black 02 Pink Water Lilly 03 Dragonfly Blue 04 Green Leaf 05 Turquoise Water CENA:  4,73€
Novi tekoči eyeliner v gelu blagovne znamke Deborah Milano je na voljo v 5 svetlečih barvah:
01 Deep Black
02 Pink Water Lilly
03 Dragonfly Blue
04 Green Leaf
05 Turquoise Water
CENA: 4,73€

LIQUID GEL EYELINER, tekoči eyeliner

Tekoči eyeliner v obliki gela pusti za sabo črto žive vinil barve. Formula, ki je vodoodporna in odporna proti packanju, ves dan daje vtis, kot da ste jo pravkar nanesli. Ultra precizna konica je popolno orodje za risanje tako tankih in subtilnih linij kot tudi debelejših in bolj dramatičnih črt: za karkoli se boste odločili, vam zagotavljamo, da bodo rezultati naravnost neverjetni! Hitro sušeča formula je dermatološko in oftalmološko testirana. Pred uporabo dobro pretresite, za odstranjevanje pa izberite odstranjevalec, ki je namenjen vodoodpornemu očesnemu makeup-u.

Pokrovček tekočega eyelinerja v gelu se ponaša z novim cvetnim vzorcem, ki ga je oblikoval Alessandro Mendini. Barvni odtenek pokrovčka je identičen odtenku samega eyelinerja.

CENA:     3,84€
CENA: 3,84€

GLOSSY EYESHADOW, sijoče senčilo za veke

Čudovit »eye gloss« je ustvarjen tako, da zagotavlja, super-kul sijaj mokrega videza. Čista, izredno lahkotna konsistenca na vekah pusti dolgo obstojen svetleč sijaj in čudovit moker videz. Glossy Eyeshadow blagovne znamke Deborah Milano je izredno enostaven za uporabo, saj se ne lepi na kožo, za kar gre zahvala njegovi nelepljivi formuli. Oftalmološko testirano. Ne vsebuje parabenov in ne dišav.

Pokrovček novega Glossy Eyeshadow krasi nov cvetni vzorec, ki ga je za Deborah Milano oblikoval Alessandro Medini. Odtenek pokrovčka je v modri barvi, ki spominja na moč in nenadomestljivost vode.

V Sloveniji bo poletna kolekcija na voljo od 30. junija, ekskluzivno na policah DM.