Najbolj sladka Essence trend kolekcija leta – FUN FAIR

V zabaviščnem parku sta zabava in veselje zagotovljena! Essence te v juliju in avgustu z novo trend kolekciji “fun fair” popelje na fantastičen obisk sejmišča. V zraku je čudovit vonj sladkorne pene, kokic in kandiranih jabolk in razburljive atrakcije zagotavljajo živahno vzdušje in vesele obiskovalce. Barvna shema je sestavljena iz mareličnih, vanill, roza in mint odtenkov ter barve sivke kot kontrast. Osrednja pozornost je namenjena štirim satenasto mat lakom za nohte v ljubkih barvah ter štirimi različnimi sladkimi vonji in dvem dekoracijam za kul sladkorčkast efekt! Raztegljive gumice so s svojim ljubkim dizajnom v obliki lizalke še en must-have. Popelji se na Ferrise kolesu… z Essence!

Na voljo v odtenkih  01 you´re mint-blowing, 02 be my marshfellow! in 03 plump it up!.  Cena 2,99€.
Na voljo v odtenkih
01 you´re mint-blowing, 02 be my marshfellow! in 03 plump it up!.
Cena 2,99€.

essence fun fair – stisnjeno senčilo za oči

FAIRly FUNtastic! Tri različna senčila za oči v vanilla-roza, mint in barvi sivke s stisnjeno, mehko in pudrasto teksturo kot tudi čudovitim marmoriranim efektom zagotavljajo čudovite barvne poudarke na očeh. Če jih naneseš mokra, je barva še bolj intenzivna.

Na voljo v 01 ring around the rosy in 02 sweetheart´s sweet tooth.  Cena 2,49€.
Na voljo v 01 ring around the rosy in 02 sweetheart´s sweet tooth.
Cena 2,49€.

essence fun fair – šminka

Summer lips! Ustvari poletne poudarke na ustnicah v roza ali marelični barvi. Šminki ponujata srednjo prekrivnost in se enostavno nanašata.

Na voljo v 01 ring around the rosy in 02 sweetheart´s sweet tooth. Cena 3,29€.
Na voljo v 01 ring around the rosy in 02 sweetheart´s sweet tooth. Cena 3,29€.

essence fun fair – rdečilo za lica

Love at first blush. Rdečili z mehko, stisnjeno teksturo – na voljo v intenzivno rdeči ali sijoče marelični barvi – zagotavljata svežo, poletno polt. Za naravno rožnata lička, kot da si pravkar stopila iz vožnje na velikem Ferries kolesu.

Na voljo v odtenku 01 keep sweet and sparkle on! Cena 3,79€.
Na voljo v odtenku 01 keep sweet and sparkle on! Cena 3,79€.

essence fun fair – puder v kroglicah

Beauty bonbons! Rahlo sijoče kroglice, ki nudijo obrazu in dekolteju prefinjen sijaj. Popolno ujemajoči pastelni odtenki so dobili navdih v čudovitih barvah iz sveta sladkarij.

Na voljo v odtenkih 01 you´re mint-blowing, 02 be my marshfellow!, 03 ring around the rosy in 04 sweetheart´s sweet tooth. Cena 2,19€.
Na voljo v odtenkih 01 you´re mint-blowing, 02 be my marshfellow!, 03 ring around the rosy in 04 sweetheart´s sweet tooth. Cena 2,19€.

essence fun fair – lak za nohte

Smells like candy… štirje poletni odtenki mint, roza, vijola in marelična – vsi s trendi, svilnatim mat zaključkom – nudijo nohtom moden izgled. Vsi laki imajo različen, rahlo sladek vonj, ki te spominja na tvoj zadnji obisk zabaviščnega sejma.

Na voljo v 01 candylicious in 02 sugar for my honey! Cena 2,79€.
Na voljo v 01 candylicious in 02 sugar for my honey! Cena 2,79€.

essence fun fair – dekoracija za nohte cotton candy

Cotton candy topping! Pričaraj puhast efekt sladkorne pene na nohtih z dekoracijo za nohte cotton candy – kul mešanico bleščic in prahu. Preprosto posipaj prah po sveže nalakiranih ter še vedno mokrih nohtih, počakaj da se vse skupaj posuši – končano!

8
Na voljo v 01 the bright ride of life. Cena 2,79€. 

 

essence fun fair – gumica za lase na lizalki

So sweet… za naslednjo vožnjo na vrtiljaku si lase spni s temi mehkimi, elastičnimi gumicami! Gumice so na voljo v petih pastelnih odtenkih in so zaradi pakiranja v stilu lizalke zelo kul.