Pozdravi »Half-Halo«!

Verjetno nimaš pojma o čem govorim? Nič za to, tudi sama sem potrebovala nekaj časa, preden sem ugotovila h kateremu trendu spada to zanimivo ime.

Osvetljevalec oziroma highlighter je v zadnjem času obnorel lepotne guruje, blogerje, zvezdice in vse nas navadne »smrtnice«. Večina izmed nas obožuje ta super lepotni produkt, ki poudari naše obrazne poteze in nam podari žareč videz.

Ker pa marsikatera ne ve točno, kam nanesti osvetljevalec in ga velikokrat nanese na napačne predele obraza, je hitro videti kot disko krogla. Seveda se strinjam, da osvetljevalca ni nikoli dovolj, kljub temu pa želimo z njim biti videti sveže in ne našemljeno.

In tukaj je tako pomemben »Half-halo«, saj boš z njegovo pomočjo ustvarila pravi HD highlight efekt! Tvoj »half-halo« je območje v obliki polmeseca, ki sega od obrvne kosti do ličnic. Točno na tem območju je potrebno nanesti osvetljevalec, da boš pravilno poudarila svoj lep obraz. Z nanosom osvetljevalca na to obočje boš poudarila svojo naravno obliko obraza.

Za popoln nanos uporabi primeren čopič ali kar prst, s katerim na »half-halo« naneseš osvetljevalec. Če želiš svojemu obrazu dodati le nekaj svežine, z osvetljevalcem ne pretiravaj, v kolikor pa imaš rada bolj dramatičen videz, pa ti predlagam, da najprej uporabiš tekoč ali kremen osvetljevalec in na to preko naneseš osvetljevalec v prahu.

Pentljina ekipa je obsedena  z osvetljevalcem in njegovim končnim efektom na koži. Zato lahko spodaj preveriš, kateri so naši najljubši.