Bvlgari Rose Goldea, nova skušnjava …

Bvlgari predstavlja Rose Goldea – nov poklon ženstvenosti, združitev strastne vrtnice in prefinjenega mošusa  v mešanico poželenja. Rose Goldea je dobila navdih po Bvlgarijevi ikonski kolekciji Serpenti. Rose Goldea je razkošen dragulj zapeljivosti.

VRTNICA

V središču Rose Goldee se seveda skriva vrtnica – najbolj kraljeva med rožami in pravi ˝dragulj˝ med dišavami, oblikovana v dragoceno parfumsko vodo. Dragoceno vrtnico že od antike povezujejo z ženstvenostjo: danes je njeno moč ponovno odkril mojster parfumer Alberto Morillas. Njene cvetove so destilirali in tako pridobili esenco, ki zaobjema brezčasno dišeče srce te prekrasne cvetlice. Alberto Morillas je dišavo ujel v njeni prvinskosti in ustvaril absolutno noto vrtnice, ki Rose Goldei podarja cvetno, zračno svežino. Tako se je ustvarilo ravnovesje med naravnim zelenim občutkom.

ROSE GOLDEA EdP 25ml Charms Parfumska voda 50,80 € ROSE GOLDEA EdP 50ml Parfumska voda 95,60 € ROSE GOLDEA B&S GEL 200ml Mleko za telo 41,70 € ROSE GOLDEA BODY MILK 200ml Gel za prhanje 47,80 €
ROSE GOLDEA EdP 25ml Charms Parfumska voda 50,80 €
ROSE GOLDEA EdP 50ml Parfumska voda 95,60 €
ROSE GOLDEA B&S GEL 200ml Mleko za telo 41,70 €
ROSE GOLDEA BODY MILK 200ml Gel za prhanje 47,80 €

MOŠUSI

Aura mošusov je zasvojljiva čarovnija, ki se izraža skozi neskončno število odtenkov. Nektar mošusa z zapeljivimi sadnimi gornjimi notami vzdržuje cvetne tonalitete, ki jih sproščata jasmin in vrtnica. Osnovne note, ki ustvarijo nežno olfaktivno čipko, v kateri so sestavine povsem neopazne in razkrijejo prašnato, mlečno naravo belega mošusa. Obstaja skoraj 30 različnih odtenkov mošusa, ki segajo od usnjenega do živalskega, od telesnega do kremastega, od sadnega do cvetnega – prav vsak izmed njih pa svojo nianso izraža na edinstven način. Beli mošus je sestavina, ki se čudovito zliva s kožo, v Rose Goldei pa ga je Alberto Morillas predrugačil v pojem izdelanosti in subtilnosti – v modern mošus, ki podaljšuje svežino vrtnice. Kože se takšen mošus oprime s tako živahno in tako zanimivo auro, da preseneti vsakogar, ki se ga dotakne.

 

SRCE GRANATNEGA JABOLKA

Ta sveti sadež iz Orienta, ki se svetlika in ima grenak priokus, nežno poudarja sadne note, ki se naravno pojavljajo v aromi vrtnice. Njegova hrustljava, sveža semena ustvarjajo rubinski sijaj visokih not Rose Goldee. Granatno jabolko, ki je simbol ljubezni, plodnosti in nesmrtnosti, je eno najstarejših sadežev, kar jih pozna človeštvo. Povezano je že z Afrodito in Venero, boginjama lepote, s katerima je Kleopatra delila skupne lastnosti. Granatno jabolko izraža nežne in zasvojljive note.

ABSOLUT JASMINA GRANDIFLORUM

Neverjetno dišeči cvetovi jasmina Grandiflorum so tako nežni in tako sveži kot jutranja zora. Absolut egiptovskega jasmina, ki je dragocen, svetleč dragulj, obogati Rose Goldeo z belimi, bogatimi notami. Nežno elegantni, krhki cvetni listi jasmina okopajo vrtnico v očarljivi, mlečni svetlobi. Iz tega prestižnega akorda izvira globoko in čuteče srce Rose Goldee.Jasmin, ki je bil tisočletja simbol lepote in ženstvene skušnjave, je v središču ene izmed najbolj znanih ljubezenskih zgodb v zgodovini. Jasmin je bil, poleg vrtnice, eno izmed orožji, ki jih je Kleopatra uporabila pri zapeljevanju Marka Antonija, z njegovo esenco je namreč prepojila celo jadra svoje ladje. 

9BELO KADILO

Belo kadilo je najbolj dragoceno med parfumi. Njegove solze prihajajo iz lubja Boswellie, drevesa z aromatično smolo, ki v poletnih mesecih za sabo pušča sled belih kristalov. Stari Egipčani, ki so bili mojstri parfumerije, so ga imeli za dragocenejšega od zlata in ga dobesedno poimenovali ˝tisto, kar nekaj spremeni v božansko˝. Od faraonov in kitajskih cesarjev do Rimljanov, Perzijcev in Grkov – vsaka izmed civilizacij je razvila lastno uporabo kadil. V tisočletni tradiciji ceremonialni karakter belemu mošusu podarja ritualni status.

Rose Goldea, ki je v olfaktivni osnovi združena z vrtnico in katere steklenička je okrašena z odtenkom zlate, je zapeljivo posvečenje belega mošusa. Izraža čutno bistvo egiptovske kraljice, simbolizira Kleopatrine ljubezni – strastne in manj strastne. Rose Goldea v svoji dišeči auri žari z najvišjo čutnostjo. Nositi Rose Goldeo je priklicati ljubezenske rituale egipčanskih žensk, z njihovimi odišavljenimi oblačili in aromatičnimi ogrlicami, s tistimi afrodizičnimi semeni, ki so začela kulturo dišav.

Rose Goldea je več kot parfum, je Bvlgarijev olfaktivni dragulj.