NOVOST: Max Factor Voluptuous False Lash Effect maskara!

Predstavljamo novo Max Factor Voluptuous False Lash Effect Maskaro; inovacija s krtačko prihodnje generacije, ki v trenutku povzdigne trepalnice za poln, razkošen in glamurozen pogled.

image005Revolucionaren krtačka je zasnovana na način, da povzdigne trepalnice in jim da 5x več volumna, Skrivnost se nahaja v izmenični postavitvi ploščkov in ščetin, ki so spiralno zaviti. Ploščki v obliki plavuti in tradicionalno oblikovane ščetine trepalnice povzdignejo in jih obdarijo z volumnom. Ko se trepalnice povzdignejo je najdebelejši del trepalnice bolj viden, kar še dodatno poudari volumen.

Mnogo žensk je mnenja, da »zvijanje« trepalnic s klešči naredi enak učinek, vendar ni enako. Zvijanje preoblikuje trepalnice, med tem ko povzdiganje ohrani naravno obliko trepalnice. Učinek je povečan kot trepalnice, kar maksimizira efekt odprtih oči.

Na voljo v vseh drogerijah. Cena 14,33 €.
Na voljo v vseh drogerijah. Cena 14,33 €.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je strokovnjakinja v ustvarjanju povzdignjenih in razkošnih trepalnic.  »Z novo Max Factor Voluptuous False Lash Effect maskaro popestrite vsakodneven videz z glamurjem. Zahvaljujoč novi krtački, trepalnice ne bodo le povzdignjene, temveč tudi definirane in volumenizirane. Nad maskaro sem izjemno navdušena in od nje ne pričakujem nič manj kot od profesionalnih maskar, Konec koncev prihaja iz družine False Lash Effect maskar, ki jo obožujem, in nova članica je že našla prostor med mojim priborom za profesionalno ličenje.«

Povzdignjene, polne in bolj razkošne trepalnice.

 POVZDIGANJE: Posebno oblikovane in spiralno postavljene ščetine na novi krtački zajamejo vsako trepalnico od korena do konic in jih pri tem povzdignejo. Formula bo učinku povzdiganja dodala volumen in obstojnost.

VOLUMEN: Formula maskare vsebuje posebne kroglice, ki se z vsakim nanosom plastijo in ustvarijo polne in razkošne trepalnice.

DEFINICIJA: videz široko odprtih trepalnic je mogoče doseči le, če so te definirane. Z dolgimi ščetinami trepalnice razčešemo od korena do konic, in dosezemo enakomeren nanos maskare po celotni trepalnici.