Oriflame novosti

Čas je, da zamenjaš svoje zimske kozmetične produkte s pomladnimi. Zato je kot nalašč aktualni katalog K3, Oriflame, ki prinaša kar nekaj izdelkov, ki vam bodo tako ali drugače polepšali prihajajoči letni čas.

q
Women’s Collection Delicate Cherry Blossom toaletna voda. Cena 22,90 €.

Women’s Collection Delicate Cherry Blossom toaletna voda vas bo odela v čudovite cvetove češenj: raziščite cvetlično razkošje iskrivih vonjev in si zamislite, da vaši prsti polzijo med rožnatimi lističi dišeče češnje. Pobegnite v živahen sadovnjak, poln visečih rož.

Giordani Gold posvetljevalno rdečilo v kroglicah. Cena 20,90 €.
Giordani Gold posvetljevalno rdečilo v kroglicah. Cena 20,90 €.

Novost najdete tudi v liniji Giordani Gold: naše izjemno priljubljeno rdečilo v kroglicah je sedaj na voljo v novi različici: kot posvetljevalno rdečilo!

Poudarite svojo naravno lepoto. Rdečilo je popolno za poudarjanje ali osvežitev tena. Uporabite ga za izpostavljanje ličnic in dekolteja ali pa ga nanesite po celotnem obrazu – s tem boste poskrbeli za nežen sijaj.

Bright Bouquet krema za prhanje. Cena 4,50 €.
Bright Bouquet krema za prhanje. Cena 4,50 €.

Letos ženske v svojem življenju za dan žena obdarite z razkošnim razvajanjem dišečega šopka spomladanskih rož. Ta je prelepo darilo za prijateljico ali sorodnico.

Bright Bouquet krema za prhanje ter krema za roke bosta s svojim prikupnim vonjem šopka svežih tulipanov in mimoz poskrbeli za čudovito mehkobo.