Nove barve nohtkov

Po prelivajočih, pisanih in umetniško nalakiranih nohtih, se v modo vrača eleganca: bež, pol transparentno, ‘ecro‘ so še kako chic – in sicer na dolgih,ovalnih nohtih.

Mila Schon jesen zima 2016 in Vivienne Westwood jesen zima 2016
Mila Schon jesen zima 2016 in Vivienne Westwood jesen zima 2016

Si pripravljena za novo manikuro? Še dobro, kajti sedaj je pravi čas za spremembo. Nič več koničastih nohtov v bujnih poslikavah, fashioniste  nosimo dolge, ovalne nohte v diskretnih, vendar opaznih niansah. Naj tvoji nohtki postanejo takšni kot jih imata pop zvezdi Lana del Rey ali Rihanna – preprosto kul, lepi in predvsem praktični za vsakodnevno rabo. Vendar še enkrat, dolžina igra pri tem trendu veliko vlogo – elegantno raztegnjena, ovalna oblika je sedaj obvezna.

Marani jesen zima 2016 in Etro jesn zima 2016
Marani jesen zima 2016 in Etro jesn zima 2016

Zemeljski odtenki laka zagotovo niso revolucija v svetu lepote. Chanel je že leta 2010 na modno brv poslal dekleta z nohti v barvi mulja. Kar je povzročilo pravi modni bum, lak v odtenku ‘ Le Vernis 505 Particulière ‘ je bil v hipu razprodan. Podobno se je zgodilo tudi preteklo leto, ko je kraljeval lak v sivi barvi in ga proizvajalci skoraj niso bili kos proizvajati v količinah, ki smo jih me porabile. Letos bo zagotovo enako, še posebej zato, ker trend obožujejo tudi zvezdnice. Če pa je trend zate premalo razburljiv, priporočam, da ga popestriš s kakšno bleščico v nevpadljivi barvi.

Pokukaj, katere lakce obožujem jaz in bodo odlično videti tudi na tvojih nohtih.