Nori božični videzi

Božič je odličen čas, da vse make up navdušenke iz svojih kozmetičnih torbic zbrskamo najbolj svetleča in bleščeča senčila ter eyelinerje.

Čeprav se nam zdi, da smo včasih res presegle same sebe s čudovitim in prazničnim videzom. Pa smo na Instagramu zasledile umetnice ličenja, ki so božični make up res povzpele stopničko višje in ustvarile prave umetnine. Ker se res nismo morale odločiti, kateri make up je najbolj vpadljiv, ekstravaganten in zanimiv, so spodaj naši najljubši božični videzi.

Naj te prevzame praznični duh med ogledom bleščečih umetnin in morda se boš tudi sama opogumila in letos svoje najdražje presenetila z malo bolj vpadljivim videzom.

 

Božičkova kapa ne sme manjkati na nobeni zabavi. Če pa je ob enem še tako bleščeča, pa še toliko boljše. In seveda ne smemo pozabiti na mehek cofek 🙂

Tudi zate ni božičnega vzdušja brez tisoče lučk in okraskov? Potem je ta barvit make up ravno pravšnja izbira. Za osnovo izberi vpadljivo kovinsko senčilo in nato pusti domišljiji svojo pot.

Candy cane eyeliner!! 💗💗💗 The creative talents of @mrs_akaeva are unbelievable 😍🎉✨✨ ✨

A video posted by Neha Hobson 💕✨ (@neha_makeupartist) on

Njam, njam… s sladkorno palčko boš zagotovo vzbudila zavist v marsikateri sogovornici. Rdečo bela kombinacija je odlična za praznični čas, božičkova kapica pa bo popestrila vsako božično zabavo.

Glam Reindeer – One minute tutorial 🎄 FULL tutorial is up on my YouTube channel! ✨ Link for my channel is in my bio 🎄 @mehronmakeup Paradise Paints in "Red" & "Black" @nyxcosmetics Face & Body Glitter in "Red", Jumbo Eye Pencil in "Milk", and Stay Matte But Not Flat Foundation in "Creamy Neutral" @coverfx Custom Cover Drops in "N10" & Custom Enhancer Drops in "Celestial" @anastasiabeverlyhills Gleam Glow Kit in "Crushed Pearl" @toofaced Glitter Glue & Chocolate Bon Bons Palette @jeffreestarcosmetics Velour Liquid Lipstick in "Weirdo" @katvondbeauty Everlasting Liquid Lipstick in "Outlaw" & Translucent Setting Powder @lasplashcosmetics Art-Ki-Tekt Eyeliner ❄ #oneminutetutorial #oneminutemakeuptutorial #makeuptutorial #makeuptutorials #makeupvideos #makeupclip #makeupvideo #voodoobarbiedollmakeup #glammakeup #glittermakeup #christmasmakeup #holidaymakeup #christmaslooks #reindeermakeup #deermakeup #christmassfx #sfx #sfxmakeup #specialeffectsmakeup #mehronmakeup #coverfx #coverfxenhancerdrops #nyxcosmetics #AnastasiaBeverlyHills #glowkit #brian_champagne #flawlesssdolls #amazingmakeupart #muafinder #dramaticmakeup

A video posted by SYDNEY NICOLE MUA (@voodoobarbiedoll) on

Le kdo ne bi bil rad Božičkov pomočnik? Sicer že res rahlo srhljiv make up. Je pa zagotovo odlična alternativa vsem klasičnim videzom.

Domišljija ne pozna meja in tako se na vekah znajde tudi Grinch in njegov načrt ukrasti Božič svojim sovaščanom.