Najnovejša maskara iz hiše Max Factor

Max Factor  lansira na tržišče novo inovativno maskaro  z izjemno  kombinacijo tehnologije in  razvoja  pri oblikovanju krtačke. Kombinacija 3 v 1 združuje  unikatno krtačko in vsebino masakre, ki zajema tri ključne elemente, ki si jih vsaka ženska želi – volumen, dolžino in intenzivnost trepalnic, kar ustvari poudarjen glamurozen  videz.

50 let za tem, ko je gospod Max Factor predstavil trgu prvo maskaro v tubi z okroglo krtačko in za vedno popolnoma spremenil tržišče in ponudbo maskar, vam blagovna znamka Max Factor predstavlja svojo najnovejšo inovacijo na področju maskar, NOVO Max Factor  GLAMOUR EXTENSIONS 3 IN 1 maskaro.

Blagovna znamka Max Factor  razume kaj si ženske želijo doseči z maskaro. Ne želijo si le poudarjenega videza, temveč  si želijo spremeniti »pogled na svet« in intenzivno, kar se le da,  poudariti trepalnice. Sem spadajo intenzivnost barve, volumen ter dolžina. Sedaj ženskam za to ni več potrebno skrbeti, saj smo v laboratoriju razvili maskaro Max Factor GLAMOUR EXTENSIONS 3 IN 1.

Skrivno orodje umetnikov ličenja? Krtačka z takojšnim učinkom  volumna.

Veliko žensk verjame, da intenziven videz trepalnic pomeni večkratno plastenje maskare na trepalnice, vendarle ni tako. Najbolj  poudarjen volumen se da doseči z nekaj nanosi maskare, ki trepalnice enakomerno odebelijo, ne zlepijo in intenzivno črno poudarijo.

Posebej zasnovana krtačka Max Factor  GLAMOUR EXTENSIONS 3 IN 1 maskaro  je bila narejena s tem namenom, da ustvari prav vse te tri karakteristike.

maxTina Fabjan vodja umetnikov ličenja Max Factor:

»Edinstvena, kakovostna in zanimivo oblikovana krtačka naredi izjemne trepalnice. Krtačka v kombinaciji z vsebino s karbonskimi vlakni z vsakim nanosom ustvari intenzivnejše in podaljšane trepalnice ter jim doda izjemen volumen. To mora imeti vsaka ženska!«

Tako domiselno zasnovana krtačka, s prvim kontaktom s trepalnicami takoj ustvari volumen. Za večkratnimi potegljaji to samo potencirate. Če vzamemo pod drobnogled samo vsebino maskare je le-ta izjemno bogata, saj vsebuje formulo z  mikro karbonski vlaki, ki lahko že z enim samim nanosom ustvari volumen in doseže učinek ločenih trepalnic. Nanašati začnite najprej s kratkimi ščetinami nato krtačko malce zavrtite in razčešite z dolgimi. Ob uporabi maskare  nastane spontani gib. Končni rezultat pa je izjemen volumen.

Kako  deluje formula maskare?scetka

  • VOLUMEN: maskara Masterpiece Glamour Extensions 3-v-1 vsebuje  mikro zračne mehurčke, ki so vmešani v vosek, ki ob  večkratnem nanosu  trepalnice privzdigne in posledično tudi poveča volumen.

 

  • DOLŽINA: Formula v vsaki maskari vsebuje čez 30.000 črnih drobnih karbonskih vlaken. Vlakna se ob vsakem nanosu plastijo  in na ta način podaljšajo trepalnice, kljub temu pa ustvarijo  gladko površino na trepalnici.

 

  • INTENZIVNOST: Ob večkratnem nanosu in plastenju  črnih karbonskih vlaken  se veča intenzivnost (črna barava) trepalnic.

Ena maskara, veliko različnih videzov

Uspeh v združevanju lepotne industrije in   znanja  o umetnosti ličenja je  v tem, da je inovativen produkt izjemno pomemben pri današnjem  tempu življenja in seveda pri različnih videzih, ki jih ženske  rade ustvarjajo na svojih trepalnicah.