Najlepši trend za kratke nohte

Veliko žensk trpi zaradi tankih, krhkih in lomljivih nohtov, zato pogosto nimajo želje eksperimentirati  z aktualnimi trendi, saj je veliko trendov resnično lepih zgolj in samo na daljših nohtih. Če spadaš med tiste, ki kljub kratkim nohtom ne vržejo puške v koruzo, imam zate prav poseben trend, ki ga je najlepše videti na kratkih nohtih!

Svoje nohtke pred lakiranjem lepo oblikuj, saj je pri kratkih nohtkih še bolj pomembno kot pri dolgih, da so ti resnično lepo oblikovani. Nato noht zaščiti s pod lakom, ko se ta posuši, nanesi lak v bež, nude, svetlo sivem, zlato-rjavem,… odtenku.

Za nadaljevanje lakiranja obstajata dve varianti: 1. varianta je ta, da na spodnjo polovico nohta z bleščičastim lakom narišeš polmesec. 2. varianta je nekoliko delikatna in ni najbolj priporočljiva (še posebej ne za vse tiste, ki imate občutljivo kožo (!) ), bleščičast lak nanesi v tanki črti na kožo ob samem nohtu. Še posebej priljubljena je zadnja metoda z bleščicami direktno na koži, zato se trend tudi imenuje “Glitter Cuticles”. Mimogrede: pri lakiranju ne rabiš biti preveč natančna, saj so modne tudi nesimetrične oblike.