Najlepše barve šmink za jesensko sivino

Kateri odtenek je vaš najljubši?  Foto: Getty Image
Kateri odtenek je vaš najljubši?
Foto: Getty Image

Žalostno, sivo, bedno vreme in nizke temperature povzročajo depresije, ki jo lahko enostavno preženemo s svežim pljuskom barve, ki dviguje razpoloženje. Pentlja je za vas poiskala najlepše barve, s katerimi boste zagotovo pregnale slabo počutje.

Siva barva nas spremlja čez cel dan, ne glede na to, kam pogledamo! Sedaj je na nas, da v naše življenje spustimo malo barve. Priporočamo barvno terapijo – ne zgolj z oblačili, ampak tudi z rdečili za ustnice.

Če že zjutraj na svoje ustnice nanesete lepo rdečilo v živahni barvi, se bo vaše razpoloženje dvignilo že ob nanosu in nato vsakič, ko se boste pogledale v ogledalo. Saj veste, da barve vplivajo na naše razpoloženje in počutje, seveda to ni drugače pri rdečilih.

Clinique Long Last Lipstick Soft Matte. Cena cca. 23 €. Givenchy Le Rouge Les Roses. Cena cca. 35 €. Artdeco Glam Moon & Stars, Art Couture. Cena cca. 14 €. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, cena cca. 33 €.
Clinique Long Last Lipstick Soft Matte. Cena cca. 23 €.
Givenchy Le Rouge Les Roses. Cena cca. 35 €.
Artdeco Glam Moon & Stars, Art Couture. Cena cca. 14 €.
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, cena cca. 33 €.

Žareče rdeče rdečilo v hipu aktivira notranje moči, naredi vas vitalne in energične. Rdeča šminka je že od nekdaj izjemno seksi ter provokativna, zato skrbno izberite pravilen rdeč odtenek glede na situacijo.

Max Factor Colour Collections Lipstick. Cena cca. 11 €. Misslyn  Perfect Match. Cena cca. 7 €. Catrice Ultimate Lip Colour. Cena cca. 4 €. DIOR -Rouge Dior Baume. Cena cca. 45 €.
Max Factor Colour Collections Lipstick. Cena cca. 11 €.
Misslyn Perfect Match. Cena cca. 7 €.
Catrice Ultimate Lip Colour. Cena cca. 4 €.
DIOR -Rouge Dior Baume. Cena cca. 45 €.

Sveža oranžna barva na ustnicah vas bo optično osvežila, ne glede na to, kako naporen dan ali noč je za vami. Hkrati vam bo podarila toplino, če ste morda bledolične ali se ne počutite preveč dobro. Vedno izberite topel oranžni odtenek, recimo v barvi buče (z rdečim pigmentom) in izogibajte se hladnejšim odtenkom, ki vsebujejo že rumen pigment.

Collistar Puro. Cena cca. 19 €. Essence Longlasting šminka, cena cca 2,30 €. The ONE 5 v 1  Colour Stylist šminka, cena cca. 10 €. Sensai - Sensai Rouge Intense Lasting. Cena cca. 30 €.
Collistar Puro. Cena cca. 19 €.
Essence Longlasting šminka, cena cca 2,30 €.
The ONE 5 v 1 Colour Stylist šminka, cena cca. 10 €.
Sensai – Sensai Rouge Intense Lasting. Cena cca. 30 €.

Rožnata in vijolična rdečila delujejo navdihujoče. Takšni barvni odtenki bi naj stimulirali naše možgane in pospešili pretok misli. Kar vam bolj malo koristi, saj se ne gledate ves čas v ogledalo, bo pa vam zagotovo hvaležna vaša sodelavka.

Ne glede na to, za katero rdečilo se boste odločile, z vsemi tremi barvnimi skupinami boste zagotovo pregnali sivino iz vašega življenja.