Artdeco Glam, Moon & Stars

Nova kolekcija ARTDECO, Moon & Stars je navdihnjena z veličastnostjo nočnega neba. Uročila vas bo z galaktičnimi in sijajnimi barvami, ki kot zvezdni prah sijejo na ustnicah, nohtih, licih, očeh in dekolteju.

Eyeshadow Base cena cca. 7 €.
Eyeshadow Base cena cca. 7 €.

 

 

Brezbarvni Eyeshadow Base preprečuje nabiranje barve v pregibu vaše veke. Omogoča enostavnejši in bolj dolgotrajen nanos senčila. Eyeshadow Base z učinkovino bisabolol pomirjujoče učinkuje na delikatno kožo veke, vitamin E pa kožo ščiti pred izsušitvijo.

Artdeco Glam Stars liquid eyeliner. Cena cca. 11 €.
Artdeco Glam Stars liquid eyeliner. Cena cca. 11 €.

 

 

Tekoči Glam Stars Liquid Eye Liner s finimi sijajnimi delci, ki so vgrajeni v transparentno gel teksturo, briliantno poudari ustnice v odtenkih št. 2 ”silver”, št. 7 ”antrachite”, št. 9 ”silvered teak” in v novem odtenku št. 10 ”moonlight”. Posebno oblikovan čopič omogoča enostavno uporabo in enakomeren nanos barve.

Artdeco Glam Moon Stars senčila. Cena cca. 7 €.
Artdeco Glam Moon Stars senčila. Cena cca. 7 €.

 

Vaše oči lahko zasijejo v osmih barvah z Eyeshadow Moonlight, ki so brez parfumov in lanolina. V senčila za oči je odtisnjen zvezdni vzorec. Delikatna tekstura ustvari na vaših vekah morje bleščeče zvezdnate svetlobe. S št. 03 ”evening star”, ki je intenzivna temno modra, št. 06 ”violet sky”, ki je temno vijolična, št. 25 ”brilliant teak”, ki je svetlo rjava in št. 35 ”grey glitz”, ki je svetlo siva, bodo vaše oči sijale, kot bi bile posute s svetlečimi diamanti. Oči lahko subtilno poudarite s št. 11 ”baby sparks”, ki je pastelno roza, št. 16 ”polar star”, ki je odtenka šampanjca, št. 21 ”glimmer of light”, ki je svetleče krem odtenek in št. 29 ”glamorous meteor”, ki je subtilna sivo rjava. Svetlejše odtenke lahko uporabite namesto osvetjevalca.

 Beauty Box ''Moonlight'' . Cena cca. 10 €.
Beauty Box ”Moonlight” . Cena cca. 10 €.

 

Omejena izdaja dozoic za shranjevanje senčil Beauty Box ”Moonlight” spominja na polnočno modro zvezdnato nebo in je popolna za shranjevanje novih Eyeshadow Moonlights in je še posebno praktična za potovanje.

Art Couture rdečila za ustnice. Cena cca. 14 €.
Art Couture rdečila za ustnice. Cena cca. 14 €.

 

 

 

Art Couture Lipstic, ki je prijetno odišavljena je na voljo v odtenkih št. 305 ”pearl raspberry”, št. 310 ”pearl mysterious red” in št. 339 ”pearl baby pink”. Kremna tekstura šminke se ekstremno dolgo obdrži na vaših ustnicah. Naravni ekstrakt hmelja neguje kožo vaših ustnic in jih ohranja prožne. Tako so vaše ustnice popolnoma negovane.

 Glam Stars lipgloss. Cena cca. 12 €.
Glam Stars lipgloss. Cena cca. 12 €.

 

 

Sijaj za ustnice Glam Stars Lip Gloss pričara na vaših ustnicah sijaj, ter jih naredi polne in zapeljive. Odtenek št. 18 ”glam star valentines” je zapeljive barve vrtnice, ’24 ”glam star kiss”, je svetle fuksija barve, št. 25 ”glam star juice”, je sadnega jagodnega tona in št. 30 ”glam star baby pink”, je svetle lososove roza barve. Vsi očarajo. Tekstura glosa je transparentna in fini bleščeči delci dajo vašim ustnicam sijaj.

Čopič za blush.
Čopič za blush.
Glam vintage shimmer cream.
Glam vintage shimmer cream.

Čopič Blusher brush premium quality združuje profesionalnost in kvaliteto. Prilagojena oblika belih ščetin omogoča podrobno konturo in prefinjen nanos senčil za veke. Čopič je idealen za rdečilo v prahu ali v kamnu.

Glam vintage shimmer cream v odtenku št. 4 ”brown” in št. 7 ”moonlight” sta brez dišav in podarita luksuzen sijaj očem, licem in dekolteju.

Moonlight Blusher. ena cca. 20 €.
Moonlight Blusher. ena cca. 20 €.

Rdečilo za lica Moonlight Blusher z vitaminoma C in E vsebuje popolno kombinacijo štirih nežnih barv s subtilnim sijajem. Lahka elegantna tekstura, ki omogoča eleganten nanos, prepriča z visokim sijajem. Mineral sericit zagotavlja prijeten občutek na koži.  Tudi blusher ima na sebi odtisnjen zvezdi dizajn. Ne vsebuje parabenov, lanolina, parfumov in mineralnih olj.

Moonlight Dust.
Moonlight Dust.

Vrhunec kolekcije je luksuzna pršilka z bleščicami Moonlight Dust v retro steklenički s pumpico. Čuten vonj vanilije pričara prefinjen efekt na dekolte, roke in lase. Mikrofini delčki bleščečega prahu se popolno zlijejo z vašo kožo in ji podarijo zapeljiv sijaj diamantov v mesečini. Na voljo le v prodajalnah Muller v decembru.

Dovolite, da se vsaj za hip čas ustavi. Svetleče in glamurozno, pa tudi zapeljivo in zasanjano. ARTDECO Glam Moon&Stars. Kolekcijo ARTDECO dobite v drogerijah Muller, Tuš in Beautiqe, ter v spletni trgovini Moja kozmetika.