Najbolj popularne pričeske za leto 2017

Čeprav marsikatera prisega na dolge lase, po možnosti zavalovljene, tako kot vidimo pri hollywoodskih divah. Pa so dolgi lasje pri top stilistih vsega sveta že dolgo odpisani.

V trendu so kratke pričeske, polne volumna, ki kar kličejo po sofisticiranih ženskah, katere jih bodo nosile.

ENAKOMEREN PAŽ

Foto: Gatty
Foto: Gatty

Enakomeren paž je odlična izbira za vse, ki imate ravne tanke ali ravne goste lase. Če se boš odločila za to pričesko, ti  mora frizer ostriči lase do dolžine brade in vse enake dolžine. V kolikor si srečnica in imaš goste lase, jih naj frizer za enakomeren paž po potrebi razredči, vendar nikakor (!) jih naj ne postriže postopoma. Ko imaš enkrat enakomeren paž imaš sto načinov za oblikovanje le tega: za bolj urejen in strikten videz si lase zravnaj, v kolikor pa želiš razigrano pričesko se odloči za razmršene kodre. Tiste, bolj spretne si spletite kitke in si pričarajte noro pričesko.

KRATEK AFRO

Foto: Gatty
Foto: Gatty

Res je, med Evropejkami ima redko katera tako močno kodraste lase, ali celo afro, da bi si lahko ustvarila to trendi pričesko. Ker pa je ponovno v porastu želja po trajni, ta trend ni težko doseči. Ne, samo da s kratkim afrom ne boš imela nič dela, bolj prepričljivo dejstvo je to, da boš zmeraj urejena, tudi če si se ravno zbudila.

NEŽEN UNDERCUT

Foto: Ahn Co Tran
Foto: Ahn Co Tran

 Pozabi na britvice in strojčke, za nežni undercut so potrebne le škarje. Anh Co Tran, stilist od L´Oreal Professional, je pravi strokovnjak za pričesko, ki nas bo obnorela to leto. Frizer ti naj lase ostriže na srednjo paž dolžino in rahlo razredči in skrajša spodnje lase, tako da doseže razgibano pričesko, brez videza »koša«. Seveda je ta tehnika možna tudi na dolgih laseh, a ker veš, da ti niso več trendi, se opogumi in poskusi krajšo različico.