LAURA TESTIRA: Oriflame SOS spot gel

Tokrat sem posebej zate testirala Oriflame SOS spot gel iz kolekcije Pure Skin, ki poskrbi zato, da mozoljčki hitro izginejo.

Sicer sama nimam večjih težav z nečisto kožo, vendar mi pozimi zaradi nenehnega nihanja temperature in suhega zraka mozolji občasno ponagajajo. Na srečo imam sedaj za to situacijo izvrstnega pomočnika iz lepotne hiše Oriflame.

Tudi cena je prepričljiva, saj boš za gel odštela zgolj 8 €.

Gel obljublja, da mozoljčki izginejo v roku 8ih ur. Zato sem produkt preizkusila pred spanjem, da je lahko na moji koži deloval čez noč. Pred uporabo gela, sem očistila svojo kožo ostankov ličil in druge umazanije. Nato sem nadaljevala z nanosom SOS spot gel-a , ki je zelo enostaven; s precizno konico naneseš tanek sloj gela na mozolj, po želji ga lahko tudi razmažeš (bodi pozorna, da bo gel zgolj na mozolju in ne na koži), saj je lepo mazljiv, kljub temu, da je na začetku precej lepljiv a se zelo hitro posuši. Na koži ne pusti grobe reakcije, deluje zgolj na mozolju.

Gel me je pozitivno presenetil, saj mozoljčke prežene čez noč (in to dobesedno). Ob tem mi je všeč tudi kot preventiva, saj ga lahko uporabiš tudi takrat ko čutiš, da bo nastal mozolj in na ta način preprečiš, da le ta sploh nastane. Prav zato bi ga priporočila vsem tistim, ki se z mozolji borijo občasno in tudi tistim, ki jim mozolji dnevno mešajo štrene.