NAGRADNA IGRA:Najbolj ženstven mesec in zapeljivi izdelki LUSH

Mesec marec je zagotovo najbolj ženstven mesec leta. Zato smo  se dekleta Pentlje.si odločila, da vas vsak teden (od 06.03.2017 do 02.04.2017) razvajamo s čudovitimi, dišečimi in luksuznimi izdelki različnih kozmetičnih znamk.

Prvi teden je posvečen sveži, barviti, noro dišeči in ročno izdelani kozmetiki LUSH, ki jo obožuje (skoraj) vsaka izmed nas. Prvi ročno delani sveži Lush izdelki, so bili narejeni maja, leta 1995, vendar pa sega zgodovina družbe mnogo dlje.  Ustvarjalna ekipa Lusha je delala skupaj več kot dvajset let. Dovolj je reči, da so z delom pričeli zelo mladi. Sprva so pričeli s proizvodnjo izdelkov iz naravnih sestavin, ki so bili namenjeni negi las, pri čemer so velik uspeh dosegli s proizvodnjo izdelkov za Body Shop, nato pa so začeli z lastno kataloško maloprodajo Cosmetics to Go in tako ponovili zgodbo.

Ime Lush je rezultat razpisa, objavljenega v katalogu takrat še mladega podjetja. Gospa Elizabeth Bennet je izbrala ime Lush, zanj pa so se odločili tudi drugi posamezni člani ekipe. Iz svojega doma na 29 High Street, Poole, Dorset na južni obali Anglije je Lush zrastel v mednarodno družbo, ki jo danes poznamo in imamo vsi radi. Vedno mu uspeva ostati etično korekten in dostopen, izdelki so še zmeraj sveži in ročno izdelani, vendar pa sedaj proizvedeni v različnih tovarnah po vsem svetu. Danes se je število držav dišeče Lush družine povzpelo na 46, obstaja več kot 700 trgovin po vsem svetu in 6 tovarn, od katerih je ena na Hrvaškem.

Ups-A-Daisy
Za 130 g boš morala odšteti 5,95 €.

Lush nas večkrat letno razvaja z novimi omejenimi kolekcijami, ki so namenjeni prav posebnim praznikom  ali dogodkom. V aktualni pomladni kolekciji, ki je med drugim posvečena tudi materinskemu dnevu, med čudovito dišečimi izdelki za nego kože in prhanje, najdeš tudi kopalno kroglico UPS-A-DAISY, ki je malo drugačno darilo za materinski dan. Živahna kopalna kroglica v vodi počasi sprosti čudovita eterična olja – olja pomirjujočega rožnega lesa, nežne vrtnice in živahne pomaranče bodo poskrbela za čudovit vonj na sončno nedeljsko popoldne.

Crème de Menthe
Za 9,95 € prejmeš 45 g trde ustne vodice.

Tudi drugi izdelek, je popolnoma nov in bo poskrbel, da bo tvoja sapa še bolj sveža – trda ustna vodica CRÈME DE MENTHE! Privošči si dvojni odmerek mentola in popolno osvežitev. Jabolčna kislina požgečka tvoje brbončice, olje poprove mete pa še dodatno izboljša sadni okus. To ni koktajl, to je svežina za tvoj dah.

In za konec še najboljša novica, oba LUSH izdelka sta lahko tvoja, če izpolniš spodnje pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, kateri LUSH izdelek bi imela ti in katerega bi podarila prijateljici, ki jo označiš v komentarju! V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, od ponedeljka 06.03.2017,  do vključno nedelje 12.03.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel kozmetični produkt, ki smo ga predstavili v omenjenem članku. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Znani sta nagrajenki, prve nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger – 🌸 Najbolj ženstven mesec leta 🌸. Nagrado prejmeta Ana in Iva Sajovic. Gospa Ana, časa imate 5 dni, da nam  svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. Oba izdelka bosta poslana na vaš naslov.