Letos ne bo šlo mimo bronde

Leto se še skoraj prav ni začelo, pa je tukaj trend, ki bo zagotovo hit! Bronde (angleška kombinacija besed blond in brunette): ko ne veš, ali so lasje blond ali rjavi.

Olivia Palermo
Sofia Vergara

Končno je prišel trend, ki pristaja tako svetlolaskam, kot temnolaskam, ne glede na ten kože. Rjavolaskam svetlejši odtenki predvsem okrog obraza pričarajo razgibanost in razbijejo monotonost, medtem, ko pa svetlolaskam malo temnejši odtenki dodajo nekaj topline.

Zakaj se odločiti za bronde?

Bronde je odlična izbira, če želiš lasem vnesti nekaj svežine, ne želiš pa popolnoma spreminjati barve. Ali za vse tiste, ki se komaj spoznavate s svetom barv, a še niste pripravljene na ekstremne spremembe. Vsekakor bo bronde prinesla nekaj svežega vetra med monotone enobarvne pričeske.

 

 

Jessica Alba

Kako negovati?

Z bronde odtenkom las ni veliko dela, saj bo narastek izgledal naravno in ti ne bo potrebno na vsake 3 tedne na novo barvanje k frizerju. Kljub temu pa je priporočljivo, da na lase redno naneseš vlažilno in negovalno masko, saj le tako bodo prišli tvoji bronde lasje resnično do izraza.