Koža, kot da jo je poljubilo sonce

Mrzli meseci so lahko tako čudoviti, če imamo srečo, naše bregove in doline celo pobeli sneg. A kaj, ko je naša koža tudi tako bela kot sneg?!

Kako nanesti bronzer? Čisto enostavno!

V večini primerov to ni prav nič čudovito, saj se (vsaj pri meni) nenehno vrstijo vprašanja, če se ne počutim v redu, če sem bolna,… Ne (!), samo tako bleda sem pozimi!

Na srečo obstaja tudi tukaj rešitev, ki je tako preprosta in moja bleda lička v sekundi spremeni v naravno zagorela: BRONZER.

Bronzer bo tvojemu obrazu ponovno podaril ravno takšno zagorelost, za katero je v poletnih mesecih poskrbelo sonce. Kakršno koli vreme je, bronzerju se boš lahko zahvalila, da boš zmeraj izgledala žareče in sveže. Če ga do sedaj nisi uporabljala, saj si menila, da ti ne pristaja, mu daj eno možnost. Tudi če si bolj bledolična in ti poleti sonce ne nameni nič drugega kot neprijetno rdečico,  bo bronzer v pravilnem odtenku poskrbel za svežo zlato polt.

Torej, če imaš rada pravi zagorel videz, ali bi svojemu obrazu podala le nekaj barve, so tukaj naši najljubši bornzerji.

 

 

LJUBEZEN NA PRVI POGLED

Poznaš neverjetno uspešnico Oriflame-a? To so njihove Giordani Gold perlice, ki jih dekleta pri Pentlji enostavno obožujemo! Perlice so na voljo v štirih odtenkih. Natural Radience je za vse s svetlejšim tenom kože, saj imajo še nekaj rožnatih perlic, če pa želiš zagorel videz, pa bo prava izbira Dark bronze. Oriflame Giordani Gold perlice bodo tvoje za cca. 21 €.

 

PREIZKUSI NEKAJ NOVEGA

Si naveličana klasičnih bronzerjev v kamnu? Potem ima The Body Shop odlično alternativo: bronzer v gelu. S pomočjo prstov ali čopiča porazdeli gel po obrazu in dobro zabriši. Končen videz je kot od sonca poljubljena in zareča koža! Hitro obišči The Body Shop spletno stran in si naroči svoj bronzer za cca. 16 €.

PREVERJENA KLASIKA

Za vse, ki imate bolj svetel ten kože, je Clinique bronzer v odtenku 02 Sunkissed popoln. Svetel odtenek in nežen lesk bosta obrazu podarila želeno barvo, kljub temu pa ne boš izgledala nenaravno. Zato hitro v drogerijo in si privošči Clinique bronzer za cca. 35 €.

POPOLN PREPLET BARV

Mimo tega Max Factor bronzerja enostavno ne moreš. No, vsaj jaz ne 😊 Zlat in rjav odtenek se tako čudovito prepletata, da na obrazu ustvarita edinstveno zagorelo polt, ki je hkrati izjemno lahkotna. Zagotovo bo bronzer v odtenku Light gold prepričal tudi tebe, zanj boš odštela cca. 9 €.

 

FAVORIT

Moj ljubljenček med bronzerji je L.O.V. Lovesun matte bronzer. Svilnata tekstura se kar sama zabriše na obrazu in moji koži podari nežno zagorelost. S pomočjo hialuronske kisline mojo kožo neguje, jo napenja in se bori proti gubicam. L.O.V. bronzer bo tvoj za cca. 9 €.