5 ‘must have’ produktov za XXL trepalnice

Trepalnice gredo sedaj v nebo! Prav zato se je Pentlja odločila, da vam predstavi najboljše načine za daljše in debelejše trepalnice.

Zdrave, dolge, močne, po možnosti še sijoče trepalnice so sanje vsake ženske, a na žalost je le redko katera obdarjena s tako popolnimi trepalnicami. Svetovni oblikovalci so prišli na okus in na modne brvi poslali dekleta z XXL trepalnicami naravnega videza. Tudi Pentlja  sledi trendu dolgih trepalnic in vam tokrat predstavlja različne načine podaljšanja trepalnic!

L'Oreal Paris maskara Volume Million Lashes Katzenblick, v barvi Nr. 01 - Black. Cena 12 €.
L’Oreal Paris maskara Volume Million Lashes Katzenblick, v barvi Nr. 01 – Black. Cena 12 €.

Maskara

Na voljo je v neštetih oblikah in odtenkih, za več volumna, debelejše trepalnice, končni “XXL učinek”… A kljub tako veliki ponudbi, je najti pravo maskaro prava mala umetnost. Učinek dolgih in gostih trepalnic, brez prekomernega lepljenja le teh, boste dosegle samo z ne preveč gosto krtačko, ki je le malo ukrivljena.  Ne pretiravajte z nanosom, 2 sloja popolnoma zadostujeta. Končen rezultat so temne, nekoliko  daljše in debelejše trepalnice.

Ardell Accessoires ogrevane klešče za oblikovanje trepalnic.Cena cca. 8 €.
Ardell Accessoires ogrevane klešče za oblikovanje trepalnic.Cena cca. 8 €.

Klešče za popolne zavoj

Tista,ki ima naravno dolge trepalnice, si lahko pri oblikovanju pomaga s kleščami za trepalnice. Še posebej lep lok, ki drži kar nekaj časa, ustvarijo ogrevani modeli, kot recimo ” Heated Eye Lash Curler” od Ardell. Trepalnice bodo imele popoln zavoj, hkrati je ogrevana varianta zelo nežna do trepalnic in ne privede do njihovega lomljenja.

Ardell Glamour Lashes - umetne trepalnice. Cena cca. 8 €.
Ardell Glamour Lashes – umetne trepalnice. Cena cca. 8 €.

Umetne trepalnice

Ženske, ki ste vajene uporabe umetnih trepalnic, veste kakšen učinek dajo le te, odprejo oko in poskrbijo za preudaren pogled! Vendar pozor (!), trenutno je moden naraven videz trepalnic, zato nikar ne pretiravajte z volumnom! Izberite nekoliko tanjše in redkejše trepalnice, ki bodo naredile to, kar morajo in ne bodo videti umetne.

Tako deluje M2 BEAUTÉ LASHES EYELASH ACTIVATING serum! Cena cca. 89 €.
Tako deluje M2 BEAUTÉ LASHES EYELASH ACTIVATING serum! Cena cca. 89 €.

Serum za hitrejšo rast trepalnic

Ja, pravilno ste prebrale, tudi za trepalnice obstajajo učinkovite metode (serumi, mila, balzami,…), ki poskrbijo za hitrejšo rast trepalnic. Učinek je ob redni uporabi pogosto viden že po 4 tednih, saj preparati spodbujajo naravno rast trepalnic, povečujejo njeno gostoto, celo stimulirajo rast trepalnic, kjer jih že dlje časa več nimate. Klasika “Eyelash Aktiviranje Serum” od M2 Beaute.

tStrokovno podaljševanje trepalnic

Vedno večje število lepotnih salonov, zdravilišč in specializiranih studiev, se odziva na trend in ponujajo strokovno podaljševanje trepalnic. V tovrstnih postopkih se uporabljajo pravi lasje oz. dlačice, krzno oz. dlake kune, vlakna svile ali sintetične trepalnice, zato bodite pozorne, kateri material uporablja izbran strokovnjak. Da bo končen videz kar se da naraven  , lahko izbirate med različnimi debelinami in dolžinami dlačic, kot tudi različnimi stopnjami zavoja trepalnic. Dlačice nato s sintetičnim lepilom zalepijo na vaše trepalnice. Po 1 do 2 mesecih trepalnice izpadejo v sklopu naravnega cikla obnove trepalnic. Cene podaljševanja so različne, vse je odvisno od materiala in izobrazbe osebja, giblje se od 100 € navzgor.