Ali se bojiš temnega?

Najgloblje slivova, nevihtno črna, grafitno siva in najbolj močvirsko zelena! To so najbolj trendi barve lakov te sezone.

Dior pomlad /poletje 2016
Dior pomlad /poletje 2016

Vse velike modne hiše so za sezono jesen / zima 2015 / 16  izdale neverjetno temne lake. In tako se vprašam,če sem že v Chanel-ovi kolekcij med rožnatimi, rdečimi in vijoličnimi lakci za nohte, kdaj opazila izjemno temno gozdno zeleno?  Še ne! Od slej je tudi ta, precej temna barva, del glamurozne Chanel družine, saj se tudi ta ženstvena znamka zaveda, da so barve nohtov za jesensko/zimsko sezono izrazito temne.

Izberite svojo najljubšo barvo, ali kopirajte Dior-ja jesen / zima 2015 / 16 in nositi eno barvo laka na eni roki in kontrastni odtenek na drugi roki. Konec koncev, zakaj se omejiti zgolj na eno barvo?

Pokukajte v galerijo in se odločite,s katerim odtenkom boste dopolnile svojo zbirko lakov. In ne pozabite, letos vaš lak ne more biti pretemen. Če si pa kljub temu želite malo sijaja, ga oplemenitite z nadlakom , ki vsebuje bleščice. A tudi tukaj velja: temneje – bolje!