Brez osvetlejvalca enostavno ne gre

Priznam, obožujem bleščice in ni me sram! 🙂  Pa naj bo to v obliki laka, senčila za oči ali osvetljevalca. Ampak tudi vem, da vse izmed vas niste tako navdušene nad »svetlečimi zadevami« in raje posežete po ličilih, ki vsebujejo le nežen shimmer sijaj.

Če se sprašuješ, zakaj sploh uporabiti osvetljevalec, je odgovor zelo enostaven: da dosežeš zavidanja vreden svež in spočit videz. Z osvetljevalcem poudariš predele obraza, s katerih se svetloba naravno odbija. Torej ličnice, most nosu, pod obrvmi in »srček« nad ustnicami. Plus tega ti osvetljevalec poda prav tak markanten in seksi videz, kot ga lahko zaslediš na najboljših manekenkah in zaradi katerega zvezdnice že leta prisegajo na to čudežno svetleče ličilo.

Pri osvetljevalcu velja samo eno pravilo! Če imaš oliven ali temnejši ten kože, moraš nujno na svoj obraz nanesti osvetljevalec v zlatem odtenku ali vsaj podtonu, saj ne želiš, da je tvoja koža videti siva.  V kolikor pa je tvoja koža bolj podobna tej Sneguljčice, pa na svoj obraz nanesi osvetljevalec s srebrnim ali rozastim odtenkom.

Glede na to, da najraje uporabljaš osvetljevalec, ki ne vsebuje bleščic, imaš na voljo dva načina nanosa.

  1. Kremni ali tekoči osvetljevalec: seveda ga lahko naneseš običajno na predele, katere želiš izpostavit. Ampak ta tip osvetljevalcev se odlično obnese, če ga zmešaš s svojo dnevno kremo ali podlago in naneseš na celoten obraz. S tem boš dosegla izjemno svež videz, brez veliko ličil.
  2. Osvetljevalec v kamnu ali prahu: verjetno mi ni potrebno razlagati, kako tega nanesti, ali? Uporabi puhast čopič in z njegovo pomočjo osvetljevalec nanesi na predele, katere želiš izpostavit.

Namig? Po tem, ko si na obraz nanesla osvetljevalec vzemi v roke ogledalo in se postavi pred okno. Če v ogledalu vidiš markantne črte osvetljevalca, jih zabriši s pomočjo prstov.

In sedaj ti kooončno razkrivam najljubše osvetljevalce s perla videzom.