Tudi poleti popoln make-up

Ne morem dovolj pogosto ponoviti: enako kot naša oblačila, moramo tudi kozmetiko prilagoditi glede na zunanje temperature.  Zato je res pomembno, da v poletnem času uporabljate kozmetiko, ki ne maši por in je obstojna. Uporabljati morate izdelke lahkotnih formul, tako da lahko koža diha.  To pa ne pomeni, da kozmetika ne sme biti pigmentirana. Oglejte si najlepše make-up trende tega poletja.

Glamorous Pink Eye Makeup with Pink Eye MakeupRoza da dodatno svežino

Mislijo : roza senčilo je absolutni ‘NO-GO’? Ampak ne to poletje! Pomembno je, da roza senčilo uporabljate le kot akcent in ga ne nanesete na celotno premikajočo veko! Priporočam, da jo kombinirate s srebrnim, belim ali zlatim senčilom, ki ga uporabite kot podlago in svetlo roza senčilo nanesete kot barvno pikico na i, ki se nato prelije v črno. Prosim, senčili dobro zabrišite, nič ni hujšega kot vidni ostri prehodi!

2Modra poveča oči

‘Bold Lines’, tako imenovana ekstra dolga in široka eyeliner črta, je velik hit tega poletja. Saj ne potrebuješ nič drugega kot podlago, eyeliner in maskaro. Ob tem ne rabiš biti preveč natančna, saj se rob črte ne bo opazil na prvi pogled. Tvoje oči bodo prišle še posebej do izraza, če boš uporabila intenzivno barvo, recimo modro.

3Zlati trenutki poletja

Zlato senčilo je resnično vsestransko in glede na njegovo strukturo, ga lahko uporabljaš čez vso leto. A še posebej lepo je videti na rahlo zagoreli polti . Da bo ta poletna klasika videti resnično modno, zlato senčilo kombiniraj s črnim in na ustnice nanesi  intenzivno oranžno rdečilo.

4Eyeliner z zavojem

Under liner je idealen make-up za na plažo. Potrebuješ le BB kremo z zaščitnim faktorjem, ki jo fiksiraj s transparentnim pudrom z ZF.  Nato pod spodnjo veko očesa nariši tanko črto, ki jo nežno zabrišeš. Videz ne potrebuje maskare ali senčila, zato tudi namakanje v vodi ne bo problem.