To so barve, ki bodo krasile naše nohte v jeseni

Po zelo barvitem poletju, se veselim na bolj umirjene odtenke lakov, ki bodo krasili naše nohte. Ti se bodo ob tem odlično podali k trenutno modnim oblačilom.

Pentljinih top 6 lakov za jesenske dni:

Nude

Svetli, nežni odtenki so tudi v temnem delu leta še kako zaželeni. Dolgo obstojni lak za nohte Oriflame The ONE je močno prekriven. Z Expert Gel tehnologijo za enakomerno prekrivnost in proti krušenju in bledenju. Cena cca. 7,90 €.

Barva gozda

Čeprav je jesen še precej oddaljena od veselega decembra, so temno zeleni odtenki v prihajajočih dneh še kako modni. Jaz sem izbrala tega, popolnoma novega, od Essence v odtenku ‘106 loyal royal‘. Odlikuje ga posebna formula, ki zagotavlja neverjetno dolgo obstojno manikire in osupljiv gel sijaj. Inovativna barvna tehnologija nudi intenzivno barvo v kombinaciji z odličnim prekrivanjem. Cena cca. 1,90 €.

Sivo-modra

Chanel le Vernis lakec v odtenku ‘Washed Denim‘ je nežna mešanica sive in modre barve, ki to jesen nikakor ne sme manjkati v tvoji toaletni omarici. Cena cca. 27 €.

Bakrena

Če morem pomisliti na barvo žlahtne kovine, ki se lepo poda k rdeči, rjavi, črni in zeleni, je to zagotovo bronasta. Na srečo je Catrice pravkar izdal novo kolekcijo lakov Brown Collection, ki vsebuje čudovit bronast lak ‘03 Goddess of Bronze‘, ki je obogaten z oljem acai.

Petrolej

Temno zeleno-modra kombinacija petrolej barve je nepogrešljiva v jesenskih dneh. Barva laka “C.I.A. – Colour is Awesome ”  O.P.I.-ja je neverjetno elegantna in optično podaljša nohtke. Cena cca. 16 €.

Nočno modra

Tudi bleščic ne sme manjkati v jeseni. Te pridejo še posebej lepo do izraza v Collistar Perfect Nails Enamel laku, odtenku ‘Blue 44’. Patentirana formula ščiti nohte s hranilnimi snovmi in jih hkrati krepi. Cena cca. 14 €.