Te tri maskare so nas očarale

Si že našla svojo najljubšo maskaro? Sama smo vedno v dilemi, katero maskaro naj izbere. Pogosto uporabljam več kot eno in na ta način pridem do želenega rezultata. Saj veš tudi sama, napačna izbira maskare lahko uniči še tako lep make-up.

Neskončno dolge trepalnice so sanje vsake ženske, ki se pogosto uresničijo z uporabo pravilne maskare. Čeprav se na oglasih za različne maskare smejijo dekleta z gostimi trepalnicami. Za to je pogosto kriva digitalna obdelava fotografij in ne nova vrhunska maskara, česar pa seveda ne vemo, dokler same ne preizkusimo najnovejšega lepotnega produkta. Prav zato je Pentlja zate testirala maskare in razglaša 3 najboljših maskar ta hip.

Eye Catching Mascara je prva maskara od Bourjois, ki poskrbi za zapeljiv mačji videz. Njena formula prinaša intenzivni volumen, medtem ko tvoje trepalnice ostanejo mehke in voljne. Napredno ukrivljena krtačka zgosti in definira vsako trepalnico posebej, hkrati pa jih zaviha navzven in ustvari pogosto tako želen volumen. Kar mi je najbolj všeč, da trepalnice kljub gosti krtački po nanosu večih plasti niso zlepljene.

The ONE 5-v-1 WonderLash XXL maskara od Oriflame ima prav posebno, patentirano krtačko s Dual Core tehnologijo. V kombinaciji z WonderLash formulo prav ta posebna krtačka poskrbi za pet učinkov in izjemen volumen. Njeno notranje jedro je mehko, ob tem so plastične ščetine precej goste in lepo objamejo vsako trepalnico ter ustvarijo volumen.

Max Factor Dark Magic maskara je izjemno lahke teksture zaradi razmerja vode 2:1 v primerjavi z voski in pigmenti. Vsebuje naravni vosek sončničnih semen, ki bo ustvaril intenzivne in goste a popolnoma ločene trepalnice. Poleg tega bo pametna mešanica sestavin zagotovila brezskrbnost in intenzivnost, na katero se lahko zanesem, kljub temu, da se moje oči ekstremno solzijo, maskara ostane na trepalnicah.