Sexy lady

Najhitrejši trik, če si želite vpadljiv, a hkrati eleganten in ne pretiran make-up, so zagotovo zapeljive ustnice v vpadljivi barvi!

teaser                                                 Naj cvetijo fuksije

Ste se tudi same naveličale monotone sivine ali pastela, potem boste vzljubile fuksija barvo, ki bo to sezono prava barvna paša za oči med vsemi pastelnimi in marsala barvnimi odtenki. Igralke, kot so: Kate Hudson, Emmy Rossum in Allison Williams, obožujejo šminko v barvni fuksije in čas je, da jo vzljubite tudi ve!

9278c4c3999f21453993b32a92c346c1Dober občutek kljub dežju? Z rdečilom za ustnice v fuksija barvi boste takoj po nanosu deležni WoW faktorja, ki bo vam, in tudi vsem okrog, vas polepšal dan! Intenzivna barva ustnic, v kombinaciji z umirjenim – nude make-upom ( zgolj maskara, definirane obrvi in decentno svetlo senčilo), izžareva prefinjenost, sofisticiranost z občutkom za aktualne trende.

                                                    Lepotni nasvet

Za fantastičen lepotni videz in izstopanje intenzivnega rdečila za ustnice poskrbite, da bo vaš ten enakomeren in matiran. Uporabite primer, korektor in puder, da bo vse ostalo tam, kjer mora, bodo pore optično zmanjšane in izginila bo neželena rdečica, temni kolobarji ali madeži na koži.