Seksi ustnice

Polne ustnice, kot jih ima Angelina Jolie, so sanje marsikatere ženske. In naj te razveselim, z nekaj triki in pravimi izdelki, bodo tudi tvoje ustnice videti večje in polnejše.

Preizkusi

Ni veliko žensk, ki imajo popolno srčasto obliko ustnic, ampak nič zato, saj ima prav vsaka izmed nas veliko kozmetično torbico in v njej izdelke, ki ustnice naredijo večje. Vse, kar potrebuješ: tekoč in trd puder, barvico za obrobo ustnic, šminko, gloss. Na začetku dobro prepudraj ustnice, bodi pozorna na to, da boš zabrisala rob ustnic. Nato z barvico nariši želeno obliko ustnic (ne pretiravaj, ustnice povečaj max. za 3 milimetre) in jih nato pobarvaj. Sedaj nežno zagrizi v kozmetični robec in na barvico nanesi tanko plast pudra v prahu. POZOR (!) plast mora biti tako tanka, da jo bo barvica popolnoma vsrkala. Sedaj ustnice še naliči z rdečilom in ponovi postopek s pudrom. Na koncu nanesi še nekaj glosa na notranjo stran ustnice, da bodo te videti še nekoliko bolj voluminozne.

Raje prepusti prijateljici

Če imaš manjše ustnice, se raje izogibaj temnim, mat šminkam, saj bodo tvoje ustnice videti manjše. Odloči se raje za rdečila v živih, svetlih barvnih odtenkih, recimo: roza, mangenta, rdeča ali oranžna šminka in videz zaokroži s kapljico glosa za lep sijaj.

Pogoj za vse zgoraj navedeno so zdrave ustnice. Zato vedno poskrbi, da so tvoje ustnice zaščitene, se ne izsušijo in pokajo.

V spodnji galeriji si lahko ogledaš najlepše barvne odtenke rdečil za ustnice za prihajajočo sezono: