Rimmel predstavlja Insta linijo, ki poskrbi za popolni selfie

Si vedela, da ženske iz generacije milenijcev v svojem življenju posnamejo približno 27.500 selfijev? Si tudi ti med njimi? Z novimi Rimmelovimi izdelki boš na vsaki fotografiji izgledala odlično! Naravno zasij in ustvari popoln videz za popoln #instaselfie. 
Linijo sestavljajo trije izdelki Rimmel Insta Fix & Matte (cena 7,49 €)Limited edition Maxi Bronzer Pressed Powder (cena 7,07 €) ter Insta Strobing (cena 7,99 €)Z osvetljevalcem Insta Strobing oblikuješ svoj obraz in mu dodaš dimenzijo. Odlikuje ga svilena in kremna tekstura ki je enostavna za nanos in se lepo zabriše.
Nanesi ga na predele, ki jih želiš poudariti in ustvari popolni sijoč videz. Insta linija se odlično obnese na dnevni svetlobi ali ko vklopimo bliskavico.
Nanesi ga na predele obraza, ki že naravno ujamejo največ svetlobe ter tako poudari poteze obraza in zasij v popolnem videzu. Lahko pa dodaš tudi nekaj kapljic svoji tekoči podlagi in s tem ustvariš sijoč (a ne masten!) videz. Insta Strobing prihaja v dveh odtenkih: Pink Glow #001 in Gold Glow #002. Prvi odtenek je kot nalašč za hladen ten kože, kjer pusti nežno rožnato sled in ustvari porcelanast videz, drugi se poda toplemu tenu kože in poudari čudoviti zlati sijaj. Osvetljevalec je dolgo obstojen in odporen na potenje.
Z Rimmelom si pripravljen na objektiv v vsakem trenutku. Smej se, namršči obrvi, pokaži jezik in postani Zvezda v poziranju. Živi svoj londonski videz.
PR