Nove palete senčil za veke Deborah Milano

Kakšna je skrivnost novih senčil za veke Secrets of the Smokey Eyes?

Naj vam jo zaupajo strokovnjaki Deborah Milano!

NUDE BEIGE SMOKEY EYES
NUDE BEIGE SMOKEY EYES

Zadimljeno poudarjene oči so še vedno nadvse popularne in najverjetneje bo tako ostalo še nekaj časa. Ženske preprosto ljubijo ta videz in so se pripravljene učiti od najboljših… Prav zato so pri italijanskih barvnih specialistih in strokovnjakih za ličenje poskrbeli za iskano novost in nov “must-have” izdelek. Palete senčil za veke  – v romantičnih odtenkih  Nude Rose, prefinjenih Nude Beige, osnovnih Black in navihanih Violet – bodo zadovoljile še tako zahtevne stranke. In z njimi zagotovo ne boste ostale neopažene!

SECRETS OF THE SMOKEY EYE palete so ključ do dramatičnega pogleda in popolnosti, kadarkoli in kjerkoli.

VIOLET SMOKEY EYES
VIOLET SMOKEY EYES

Neverjetna formula

Pri ustvarjanju novih senčil SECRETS OF THE SMOKEY EYE so uporabili posebno tehnologijo, ki tekočo formulo spremeni v lahkoten in nežen prah. Rezultat je sanjsko svilnata tekstura, sijoča in naravna; izjemna mazljivost in popolno udobje. Senčila so dolgo obstojna, nanašanje je nadvse enostavno. Oftamološko testirano.

Pakiranje

Zelo praktične in stilsko dovršene SECRETS OF THE SMOKEY EYE palete odlikuje veliko ogledalo. Seveda so nepogrešljive prav v vsaki torbici in na voljo za majhne popravke, ko jih potrebujemo.

NUDE ROSE SMOKEY EYES
NUDE ROSE SMOKEY EYES

Do Secrets of the Smokey Eye videza v šestih korakih

Vsaka nova paleta SECRETS OF THE SMOKEY EYE vsebuje 6 čudovitih odtenkov, nekateri so mat, drugi svetleči. Luca Mannucci, umetnik ličenja Deborah pojasnjuje, kako do zadimljenega videza v samo šestih enostavnih korakih:

 osnova

Korak 1 – Najprej nanesite bazo oz. osnovni odtenek na celoten predel veke in tudi na del pod obrvi (št. 1). Senčilo nanašajte s prstom.

Korak 2 – Nato nanesite debelejšo linijo temnega odtenka (št. 2) na rob zgornje veke. Za to potrebujete predvsem mirno roko, začnete od zunanjega kotička proti notranjosti.

Korak 3 – Zmešajte senčilo (št. 3) v temnejši odtenek, to bo res poudarilo vaše oči. Temna barva naj bo res najbolj izrazita v kotičkih, saj tako očem dodate globino in dramatičnost.

Korak 4 – Uporabite četrti odtenek (št. 4) na zunanjih kotičkih vek. Najbolje je, da to počnete s konico vašega prstanca.

Korak 5 – Ta korak predstavlja zaključek ličenja… nanesite predzadnji odtenek senčila (št. 5) nad in pod veko v skrajnem kotičku oči (kot bi risali krog s kompasom). Tako poglobite pogled.

Korak 6 – In še nekaj dih jemajočih poudarkov: kanček senčila (št. 6) nanesite v kotičke oči in tik pod obrvi, s tem še bolj odprete pogled in privabite pozornost.