Najbolj ljubki Deborah seti ličil

Zdi se mi, da smo naravnost obsedeni z Azijsko in Afriško kulturo. Kamor pogledamo lahko opazimo eksotične pismenke, kimono palčke, tradicionalne bobne, tetovaže s KOI krapi, lotosovimi cvetovi, afriškimi živalmi in lahko bi naštevala in naštevala. Če tudi vi spadate med privržence teh dveh eksotičnih kultur boste zagotovo navdušeni nad ljubkimi seti, ki jih je na police drogerij postavila Deborah.

Italijanska znamka Deborah predstavlja make-up sete, s katerimi lahko osrečite vse ličil. Senčila in bleščila za ustnice so shranjena v posebnih škatljicah v obliki Afričanke in Azijke. Vsak set je svoja celota saj je sestavljen iz 10 kozmetičnih produktov (3 senčila za veke,2 bleščili za ustnice, 2 korektorja, 1 puder, 1 blush in 1 rdečilo za lica) ter aplikatorjem, tako boste brez problema ustvarile svoj make-up.

Drugo polovico kolekcije sestavljajo trije seti senčil za veke v čudovitih jesenskih barvah. Vsak set vsebuje štiri kompatibilna senčila za veke, ogledalce in aplikator.

Če ste se tudi same zaljubile v te neverjetno prikupne sete, jih poiščite na  mestih Tuš, Mercator, Ilirija, Leclerc,…, kajti na voljo so le v limitirani izdaji.